GTX 1660S'li sistem aniden donuyor

theking1967

Decapat
Daha fazla  
Process Monitor Rapor Linki
https://drive.google.com/file/d/1kxkEkWI4yBhjNCXnWNfTSIoLaeG53-JS/view?usp=drive_link
RAM
Corsair Vengeance LPX 8 GB X 2
SSD veya HDD modeli
MLD M300
Ekran kartı
Msi 1660 Super 6gb
Anakart
MSI Pro H410M-B
İşlemci
i3-10105f
Merhaba,

Bazı oyunlarda ara ara yaşadığım bir durum var: Daha yükleme ekranında bir anda donuyor ve ben başlat tuşuna basılı tutup reset atıncaya kadar düzelmiyor.

Herhangi bir hata mesajı almıyorum, ben kapatana kadar olduğu gibi kalıyor. Eskiden böyle bir sorun yaşamıyordum. Ev değiştirdim ve şu anda kasa yerde duruyor. Yarı mesh bir kasa ve kapağı açık şekilde kullanıyorum. Ancak sıcaklık değerlerini kontrol etmedim. En basit oyunlarda bile bir anda donabiliyor.

Forumda konu açmadan önce bu sorun yine yaşandı. Olay Görüntüleyicisi'nden sistem kısmında aldığım hataları paylaşıyorum. PC'nin kapanması 01:03 civarında gerçekleşmiştir.

Merhaba,

Bazı oyunlarda ara ara yaşadığım bir durum var: Daha yükleme ekranında bir anda donuyor ve ben başlat tuşuna basılı tutup reset atıncaya kadar düzelmiyor.

Herhangi bir hata mesajı almıyorum, ben kapatana kadar olduğu gibi kalıyor. Eskiden böyle bir sorun yaşamıyordum. Ev değiştirdim ve şu anda kasa yerde duruyor. Yarı mesh bir kasa ve kapağı açık şekilde kullanıyorum. Ancak sıcaklık değerlerini kontrol etmedim. En basit oyunlarda bile bir anda donabiliyor.

Forumda konu açmadan önce bu sorun yine yaşandı. Olay görüntüleyicisi'nden sistem kısmında aldığım hataları paylaşıyorum. PC'nin kapanması 01:03 civarında gerçekleşmiştir.

PSU marka model nedir? Eski PSU ise arızalanmış olabilir. Onun haricinde
MSI Afterburner programını kurup bilgisayarınızdaki en ağır oyun hangisi ise girip test edin fotoğraf paylaşın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anlattığınız donma olayı Ssd kaynaklı da olabilir çok fazla seçenek var. Yaşadığın sorunu telefondan video çekip YouTube yükleyip burada link paylaşabilirsin. Yardımcı olacak birileri illaki çıkar.

PSU marka model nedir? Eski PSU ise arızalanmış olabilir. Onun haricinde
MSI Afterburner programını kurup bilgisayarınızdaki en ağır oyun hangisi ise girip test edin fotoğraf paylaşın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anlattığınız donma olayı Ssd kaynaklı da olabilir çok fazla seçenek var. Yaşadığın sorunu telefondan video çekip YouTube yükleyip burada link paylaşabilirsin. Yardımcı olacak birileri illaki çıkar.

Psu markası fsp 550w olan modeli alalı 1-1.5 yıl olmuştur.
Fan güçlerini manuel yaptım ve yazdığımdan beri bir problem yaşamadım yaşarsam atarım bu problem sıcaklık kaynaklı olabilir mi ara ara msı afterburnerda kontrol ediyorum 60-70 arası gibiyim şu aralar.

PSU markası FSP 550W olan modeli alalı 1-1.5 yıl olmuştur.
Fan güçlerini manuel yaptım ve yazdığımdan beri bir problem yaşamadım yaşarsam atarım bu problem sıcaklık kaynaklı olabilir mi ara ara MSI Afterburner'da kontrol ediyorum 60-70 arası gibiyim şu aralar.

60-70 dereceler ekran kartı be işlemci için gayet iyi. SSD veya HDD kaynaklı sorun olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı