GTX 1660Ti Düşük GPU Kullanımı

• Konuyu başlatan Alyman
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 1.407
İşlemciniz karta darboğaz yapıyor. 1660 Ti için en az R5 2600 gerekli.
Ryzen 1 ve 2 serilerindeki işlemcilerin tekli çekirdek performansında 1080p de Intel'e göre gerideler.

Tavsiyem elinizdeki Ryzen 1600'ü satıp Ryzen 3600'e geçmek olacaktır.
İnternet'te baktığımda r5 1600+1660 ti ikilisinde böyle bir sorunun olmadığını gördüm tamamen GPUyu kullanıyor . Yoksa bende öyle düşünüyordum.
İnternet'te baktığımda r5 1600+1660 ti ikilisinde böyle bir sorunun olmadığını gördüm tamamen GPUyu kullanıyor . Yoksa bende öyle düşünüyordum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ryzen 2600'le bile 1660 ti ve 2060 ile düşük GPU kullanımı sorunu yaşayıp konu açmış onlarca insan var.
Sorunun işlemciden başka birşeyin olacağına tahmin etmiyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı