GTX 2000 serisi beklenmeli mi ?

KağanBey

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 4500 TL civarına İtopya'dan bu sistemi almayı planlıyorum lakin 2000 serisi duyumları var beklemelimiyim yeni gelecek seri çok daha ucuz olur mu? Nisan ayında tanıtılacak deniliyor. GTX 2060 mayıs ayına kadar Türkiye'ye ulaşırsa bekleyebilirim bilgisiyarım çok eski olduğundan sıkıldım 9 senelik emektar kendisi :D

x WD 3.5" 1TB Caviar Blue Sata 3.0 7200Rpm 64MB Harddisk
1 x Corsair Builder VS550 550W 80PLUS PSU
1 x MSI GTX1060 GAMING X 6GB GDDR5 192Bit DX12 Nvidia GeForce Ekran Kartı
1 x MSI B350 PC MATE AMD Çipset Soket AM4 DDR4 3200MHz(OC) VGA DVI HDMI Anakart
1 x AMD Ryzen 5 1600 Soket AM4 3.2GHz 19MB Önbellek 65W 6 Çekirdek İşlemci
1 x PowerBoost Deluxe Serisi VK-G1011S USB 3.0 Midtower Kasa (PSU Yok)
1 x CORSAIR 8GB Vengeance Siyah DDR4 2400MHz CL14 Single RAM

Arkadaşlar eğer bu bilgisiyarı alırsam 1 ay geçmeden 8 GB RAM desteği yapacağım merak ettiğim konu dediğim gibi 2000 serisi.

Selamlar. Yeni seri ekran kartının çıkması doğrudan eskisinin fiyatını düşürür. Sizin bahsettiğiniz gibi var olan bir alt modelinden daha ucuza piyasaya sürüleceğini düşünmüyorum. Ornek için düşündüğünüz nokta, 2050 seri numaralı ekran kartının 1060'tan daha ucuz ve performanslı olacağı gibi bir durum ise de daha önceki herhangi bir üretiminde böyle birseyi apaçık görmedik. Benim tavsiyem eğer problem bütçe ise beklemeniz ama bu problem değil bu bütçenin üstüne çıkarım diyorsanız yeni seride 1060'in muadili olacak kartı alabilirsiniz.

Selamlar. Yeni seri ekran kartının çıkması doğrudan eskisinin fiyatını düşürür. Sizin bahsettiğiniz gibi var olan bir alt modelinden daha ucuza piyasaya sürüleceğini düşünmüyorum. Ornek için düşündüğünüz nokta, 2050 seri numaralı ekran kartının 1060'tan daha ucuz ve performanslı olacağı gibi bir durum ise de daha önceki herhangi bir üretiminde böyle birseyi apaçık görmedik. Benim tavsiyem eğer problem bütçe ise beklemeniz ama bu problem değil bu bütçenin üstüne çıkarım diyorsanız yeni seride 1060'in muadili olacak kartı alabilirsiniz.

2050 1060’ın rakibi olamaz tabii yeni mimari 7nm’ye falan düşmezse. Ama fiyat konusunda katılıyorum.

yeni seri çıktığında eski serisinin fiyatı düşmüyor. Yalnız yeni serinin gelmesiyle aynı fiyata daha performanslı ve güncel karta sahip olabilirsiniz. Şuan fiyatlar çok uçtu. Eğer beklerim diyorsanız şuan almayın (ben almadım yeni seriyi bekliyorum şuan mesela) . Yok bir an önce oynamak istiyorum derseniz, GTX1060'da çok iyi bir kart ve farklı sitelerden araştırıp en ucuz modelini alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı