GTX 2000 Serisi Beklenmeli mi?

onurkral14

Kilopat
Daha fazla  
Beklenmeli mi ? Uzun zamandır para biriktiriyorum. 1060 ve R3 2200G tabanlı sistem toplayacağım. 2000 serisinin çıkmasını bekleyeyim mi yoksa alayım mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle yeni nesil kartlar beklenmeli diye düşünüyorum. Çünkü şuanki kartlar 2 senelik. R5 2400g ile GPU'suz sistem topla. O sistem seni gayet iyi 3 4 ay idare edecektir. Sonrasında yeni çıkan kartlardan alabilirsin. Böylelikle hem yeni nesil bir ekran kartın olur hem de doların gazabından minimum etkilenmiş olursun.

Bence bekleme. Çünkü yeni nesil kartlar çıktığında Türkiye'de çok da ucuz olmayacak zaten. (Artan dolar kurundan dolayı.) 1000 serisi kartların gözle görülür ucuzlaması da bence 2019 sonrası gibi olur ki o zaman bile dolardan dolayı şuanki fiyattan farklı bile olmayabilir. Yüksek risk yüksek kazanç durumu var ama Türkiye fiyatları için bu risk alınmaya değmez diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı