GTX 2060 beklenmeli mi, yoksa GTX 1070 mi alınmalı?

müptezel samet

Decapat
Merhaba. 1700 TL'ye GTX 1070 buldum. Bunu almayı düşünüyorum ama sizce bekleyip GTX 2060 çıkmasını mı bekliyim, ne yapayım sizce? MSI GTX 1070 GamingX 5 aylık 1700 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuan elinizdeki imkanlar nedir? Sizi idare edecek bilgisayarınız var mı? Yoksa ben beklerim bilgisayarsız sorun değil" mi diyorsunuz ? 2060'ın ne zaman çıkacağı belirsiz. RX550 gibi RX 5xx serisinden çok daha sonra çıkması veya Ryzen 5 ve 7'nin çıkıpta 3 serisinin bizi bekletmesi gibi uzun süre sonra da çıkabilir.

GTX 2060'ın 2019 da piyasaya çıkacağı söyleniyor. AMD tarafında rekabetçi bir gelişim olmazsa NVIDIA nın GTX 2060 için 400$ küresel fiyatı olacağı bekleniyor. Fiyat olarak GTX 1070 düzeylerinde bir fiyatı olacak. Performans olarak benzer bir performansı sunacağını tahmin ediliyor.

Şuan elinizdeki imkanlar nedir? Sizi idare edecek bilgisayarınız var mı? Yoksa ben beklerim bilgisayarsız sorun değil" mi diyorsunuz ? 2060'ın ne zaman çıkacağı belirsiz. RX550 gibi RX 5xx serisinden çok daha sonra çıkması veya Ryzen 5 ve 7'nin çıkıpta 3 serisinin bizi bekletmesi gibi uzun süre sonra da çıkabilir.
rx 1500x 16 gb ram var bütcem max 2000 tl olduğu için şuan kulandığım ise gtx 1060 6gb

GTX 2060'ın 2019 da piyasaya çıkacağı söyleniyor. AMD tarafında rekabetçi bir gelişim olmazsa NVIDIA nın GTX 2060 için 400$ küresel fiyatı olacağı bekleniyor. Fiyat olarak GTX 1070 düzeylerinde bir fiyatı olacak. Performans olarak benzer bir performansı sunacağını tahmin ediliyor.
Anladım saolun
Gtx 1070 al ama minning kartı olmamasına ve sağlam düzgün çalıştığını kontrol et
Mining yapılmadı diyor bakalım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı