GTX 260 Nasıl?

microergin

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, direk konuya geçeyim. Bizim maddi durum kötü ve ekran kartına ihtiyacım var. Araştırıken araştırıken bu Gtx'lerin ilk kartlarıyla karşılaştım. (Donanım bilgim gayet güzel.) Acaba nasıl bir kart? Dedim Gtx 295 480 felan diye giderken bunlar güç çekerek performans veriyor sanırsam neyse konu bu değil. Gtx 260 önerir misiniz ? Ya da 2 yıl beni götürecek bir ekran kartı önerir misiniz rica etsem ama maddi fiyatı çok uygun olması lazım maddi durumumuz kötü babam maaşını alamıyor o konulara inersek ama daha incesi özele gittiği için bir şey diyemiyorum. Evet önerilerinizi bekliyorum.

GTX 260 İçin gerçek 300 watt Psu yeterli olucak mıdır ? Sistem özelliklerim;
-İntel Core 2 Duo E7200
-DDR2 800 Mhz 4GB bellek
-Zotac Gt 430
-Anakart Foxconn'un G31MXP si

Son düzenleme:
Açıkça söylemek gerekirse zaten yeni nesil oyunları alacak kadar param yok :D (GTA 5 , Fallout 4Vb.) Zaten ekran kartı Directx 10 ilgimi çekti sıkıntı yaratır mı diye düşündüm.

Açıkça söylemek gerekirse zaten yeni nesil oyunları alacak kadar param yok :D (GTA 5 , Fallout 4Vb.) Zaten ekran kartı Directx 10 ilgimi çekti sıkıntı yaratır mı diye düşündüm.

2012'ye kadar çıkmış oyunları rahat oynarsın. 2012 sonrası DX11 ve DX12 çıktığından elindeki ekran kartı DX10 olduğundan yetersiz kalacaktır.

Benim sistemim'de DX12 Windows10 çalıştırıyorum :D Uygun sürücüleri kurarsa sıkıntı çıkmaz ama daha iyi ekran kartları var piyasada. mesela R7 240/250 bile kat kat güçlü o kart'dan.

Benim sistemim'de DX12 Windows10 çalıştırıyorum :D Uygun sürücüleri kurarsa sıkıntı çıkmaz ama daha iyi ekran kartları var piyasada. mesela R7 240/250 bile kat kat güçlü o kart'dan.
Evet R7/250 gerçekten güzel bir kart ama önümüzdeki bir kaç yıl için beni idare edecek bir kart arıyorum zaten lise 2 öğrencisiyim seneye bilgisayar yok ondan sonraki seneye de yok :D O yüzden o kadar para vermemin bir manası yok zaten açıkladığım gibi bilgisayara harcayacak paramız, yok açık söylemek gerekirse.

2012'ye kadar çıkmış oyunları rahat oynarsın. 2012 sonrası DX11 ve DX12 çıktığından elindeki ekran kartı DX10 olduğundan yetersiz kalacaktır.
Ben CS GO oynuyorum bir de Wargaming'in World of Tanks, World Of Warships gibi oyunlarını oynuyorum başka oyunlar ilgimi çekmiyor. Zaten çekse de sistem yetersiz :D

Bir sorum daha olacak, Gtx 260-216 diye bir şey var bu nedir ? (Core 216)

Tarihin tozlu sayfalarına gömülmüş bir ekran kartı. :D Şaka bir yana arkadaşımda da bu ekran kartı vardı FC3 ultra ayarlarda oynayabiliyordu 720p çözünürlükte. Size tavsiyem 2.el R7 250 almanız.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı