Gtx 460 hala alınır mı ?

ahmedovvika

Hectopat
Daha fazla  
GIGABYTE NVIDIA GTX460 1GB DDR5 256 BIT DX 1

Ekran kartını 2.el olarak 100 tl ye teemin edeceğim sizce bu kart hala alınabilir mi ? Bu kart mı msı r7 240 mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Diğer seçenek R7 240 ise tabiki de o alınmalı. GTX460 ölü bir kart. Ölmüş fakat gömeni yok hala.

Aradan 3 nesil geçti şimdi Nvidia GTX 1000 serisine geçecek. Çoktan yazılım desteğini yitirmiştir, oyunlar da o kart için tasarlanmıyor.

Diğer seçenek R7 240 ise tabiki de o alınmalı. GTX460 ölü bir kart. Ölmüş fakat gömeni yok hala.
Hocam kusura bakmayın ama saçma mizah anlayışını bırakın artık. 100 TL diyor arkadaş. GTX 460 ne kadar eski olsada R7 240'tan daha iyi bir performans verecektir. 'İdarelik' olarak da kullanılabilir. R7 240 da alsa bir zaman sonra memnun kalmayacak ve değiştirecek. Bazıları yeni seri gelecek diyor. Adam 100 TL'ye belli ki idarelik alıyor. Gidip kartın performansını GTX 960 , 970 ile karşılaştırırsanız tabiki olmaz.

Son düzenleme:
@Berk Ovalı Her şeyi performans olarak değerlendirdiğiniz için yanlış şeyler yapıyorsunuz. GTX 460 dediğin karta olan destek ne durumda ? Destek çoktan kesilmiş, güncelleme desen arada sırada geliyor. Kartı da yeni kartların çıkması ile birlikte daha da çöp halini alacak. R7 240 aldığında ise, ondan daha uzun ömürlü, geleceği daha parlak olan bir kart almış oluyorsun. Seçim sizlerin.

GIGABYTE NVIDIA GTX460 1GB DDR5 256 BIT DX 1

Ekran kartını 2.el olarak 100 tl ye teemin edeceğim sizce bu kart hala alınabilir mi ? Bu kart mı msı r7 240 mı ?
Alabilirsin. 100 TL gayet iyi bir rakam. Seni bir süre idare edecektir.

@Berk Ovalı Her şeyi performans olarak değerlendirdiğiniz için yanlış şeyler yapıyorsunuz. GTX 460 dediğin karta olan destek ne durumda ? Destek çoktan kesilmiş, güncelleme desen arada sırada geliyor. Kartı da yeni kartların çıkması ile birlikte daha da çöp halini alacak. R7 240 aldığında ise, ondan daha uzun ömürlü, geleceği daha parlak olan bir kart almış oluyorsun. Seçim sizlerin.
Hocam tamam da R7 240'a destek geliyor da ne oluyor ? R7 240'ın geleceği parlak bir kart olduğunu kim söyledi ? Alanların %90'ı eski Pentium tabanlı sistemlerini güçlendirmek için alıyor. Verdiği performans da belli. Gidip güncellik için kart alınacaksa 600-700 TL fazla verip yeni kart alacak o zaman. Eğer ben bir kartı hem ucuza hem de idarelik kullanım için alıyorsam ve de yakında değiştireceksem beni bu süre zarfı içerisinde idaresine bakarım. Bu da benim seçimim. Saygılar...

Son düzenleme:
Yakında değiştireceğim gibi bir ibare yok yukarıda. Üstüne üstlük hala savunduğunuz şey 4. nesil bir ekran kartı. Ve şuna da emin ol, R7 240'ın geleceğinin daha parlak olduğu kesin. İkinci el 5. veya 6. nesil bir kart alayım mı diye bir konu olsa ''Alın'' derdim. Fakat 4. nesile de inmeye gerek yok.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı