GTX 480 1.5 GB 384 Bit GDDR5 GTA 5 İçin Yeterli mi?

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar yeni bir sistem topladım ama ekran kartına para kalmadı. Sağ olsun arkadaş bana Sparkle GTX 480 1.5 GB GDDR5 verdi. Bu ekran kartı GTA 5 kaldırır mı? Cevap verin lütfen, satın alacağım ona göre.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu oyun testine göre oldukça yeterli. Arkadaşınız kartı ödünç mü veriyor satın mı alacaksınız tam anlamadım. Ne kadar para vereceğinizi bilmiyorum ama performanslı olsa dahi eski bir karta çok fazla para vermeyin. Aynı fiyata daha güncel, daha iyi performans alacağınız kartlar olabilir.

Eğer ödünç veriyorsa kesinlikle kullanmalısın. Ama uzun ömürlü olurmu bilemeyeceğim bir de ekran kartının oyun performanslarına baktım her türlü oyunu çatır çatır çalıştırıyor yeni oyunların çoğunu Medium-High açıyor güzel kart ama dediğim gibi idarelik daha yeni nesil kartlara yönelmen sizin için de iyi olucaktır.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı