GTX 550 Ti alınır mı?

Auttaja

Femtopat
Daha fazla  
Abilerim, kardeşlerim öncelikle merhaba. Benim bilgisayarım de i3 4160 işlemci 3.60 GHz, 1 GB R5 220 ekran kartı, 250W PSU, 4 GB RAM mevcut. İşlemciye dokunmadan 1 GB ASUS GTX 550 Ti, 400W PSU, 4 GB RAM ilave edeceğim. Valorant'ı kasmadan oynatsın yeterli. Sizce ekran kartı istediğimi karşılar mı? Ya da sizin bir öneriniz var mı? Şimdiden sağ olasınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Karşılar hocam 75+FPS alirsiniz dusuk ayarlarda.

Bazı arkadaşlar 550 Ti eski kart alınmaz diyor. Sizce ne yapmalıyım? Amacım sadece Valorant'ı kasmadan donmadan oynamak.

Genel bütçem 1200 TL, ekran kartı haricinde besleyebileceği PSU ve RAM alacağım.

Valorant oynamak istiorsanız ekran kartı değil işlemci bakmalısınız çünkü Valorant çalışırken işlemcinin yüzde 85'ini kullanıyor ekran kartı ise oyuna sadece yüzde 10'luk bir etki yapıyorr diyebiliriz ama günümüze bakıldıgında GTX550 Ti eski bir kart size tavsiyem ikinci elden 1000 TL civarında RX550 bulabilirsiniz benim kullandığım ve gayet memnun oldugum bir kart.

Abilerim, kardeşlerim öncelikle merhaba. Benim bilgisayarım de i3 4160 işlemci 3.60 GHz, 1 GB R5 220 ekran kartı, 250W PSU, 4 GB RAM mevcut. İşlemciye dokunmadan 1 GB ASUS GTX 550 Ti, 400W PSU, 4 GB RAM ilave edeceğim. Valorant'ı kasmadan oynatsın yeterli. Sizce ekran kartı istediğimi karşılar mı? Ya da sizin bir öneriniz var mı? Şimdiden sağ olasınız.

Oynatır ama bütçeniz nedir ona göre en iyisi olup olmadığını söyleyelim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı