GTX 550 Ti Alınır mı?

Ben, ben de mevcut olan kartı önerdim. Dilerseniz makul bir fiyattan verebileceğimi belirttim. GTX 550Ti'den çok daha performanslıdır.

GTX 760'i de söyleyecektim, fakat bütçeniz yetersiz geliyor galiba?

Tekrardan merhaba konudan bağımsız yazıyorum bugün paramın yettiği bir ekran kartı almak istedim ve 550 ti aldım ve eski fiyatları gorünce sok oldum ben bugun 550 tl ge aldım şaka gibi ve bu en ucuzu normalda 600-700 tl ye satıyorlar 😟😕

Tekrardan merhaba konudan bağımsız yazıyorum bugün paramın yettiği bir ekran kartı almak istedim ve 550 Ti aldım ve eski fiyatları gorünce sok oldum ben bugün 550 TL ge aldım şaka gibi ve bu en ucuzu normalda 600-700 TL'ye satıyorlar 😟😕

Bende şimdi onu alacağım 550'ye değer mi iyi mi performansı.

Bende şimdi onu alacağım 550'ye değer mi iyi mi performansı.
Şöyle diyelim kart şuan fiyat / performans ürünü bence alınır cünkü izledigim testlere göre gta 5 :70-80 fps volorant -100 fps felan cs go da aynı değerlerde sonra the forest yüksek ayarlarda 60 fps felan ben bide ayrıca 500 w psu aldım en az galiba 400 w olması lazımmış brnce alabilirsin ya bu donemde cogu oyunu oynayıyo hatta bf 1 bile low ayarlarda 45-50 fps alıyo

Merhaba. LoL ve belki de satın alırsam GTA V için GTX 550 Ti alınır mı? R7 240 alacaktım fakat sıfır fiyatına o parayı vermek yerine eski güçlü kartlardan birini almak daha cazip geldi.
Sistem özelliklerim:
  • i5-3330 3.2GHz işlemci.
  • P8H61-M LX r2.0 anakart.
  • 8 GB (2x4) DDR3 RAM.
  • 400W PSU.
  • WD 500GB HDD.

Bence biraz daha bütçe biriktirip, daha yüksek bir kart alın.

Şöyle diyelim kart şu an fiyat / performans ürünü bence alınır cünkü izledigim testlere göre GTA 5: 70-80 FPS Valorant -100 FPS falan CS:GO'da aynı değerlerde sonra The Forest yüksek ayarlarda 60 FPS falan ben bir de ayrıca 500W PSU aldım en az galiba 400W olması lazımmış brnce alabilirsin ya bu donemde cogu oyunu oynayıyor hatta BF 1 bile Low ayarlarda 45-50 FPS alıyor.

Bende 350 watt var önerilen 350 yazıyor ama.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı