GTX 550 Ti AMP Mavi Ekran Hatası

Yer
İzmir
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yeni ekran karti aldim ve pc'me taktik gtx 550 ti amp edition zotac butun girisleri kontrol ettim. PSU ile baglantisini da yaptim. 6 pin girisi ile baska ekran kartiyla pc acilirken bu ekran karti ile acilista bios f1 yada f2 ye basmami istiyor. F1 basip baslatiyorum hersey guzelken ta ki windows yazisi cikip ustunde o renkli seyler ucusana kadar. Bir anda donuyor ve mavi ekran hatasi aliyorum ama cok hizli bir sekilde restart atiyor. Baska bir kartla sıkıntım yok. Acil yardim ederseniz sevinirim. Hevesim kursağimda kaldi.

Sorunsuz olan ekran kartını sisteme takın ve DDU ile güvenli modda ekran kartı sürücüsünü silin. Ardından GTX 550 Ti montajını yapın. BIOS'u güncelleyin ve sistem özelliklerinizi de yazın.
Sistem ozelliklerim :
İ5 760 2.8 ghz 3.33 turboboost
8 gb ( 4x2 ) venegace ram
Gtx 550 ti amp editon

Ddu derken ne demek istiyorsunuz acaba cok bilgim yok bu konuda. Bide bios u nasil guncelleyebilirim . Tesekkurler yardimlariniz icin ayrica.

Sistem ozelliklerim :
İ5 760 2.8 ghz 3.33 turboboost
8 gb ( 4x2 ) venegace ram
Gtx 550 ti amp editon

Ddu derken ne demek istiyorsunuz acaba cok bilgim yok bu konuda. Bide bios u nasil guncelleyebilirim . Tesekkurler yardimlariniz icin ayrica.
Bu arada baska ekran karti taktim yine acmadi sadece eski sistemimde calisiyo harddisk baska harddisk taktim win 7 kurdum su anda calisiyo hersey ama driverlar yuklu olmadigi icin 800x600 cozunurlulukte ve acilirken her seferinde bios devam etmek istiyorsaniz f1 e basin ayar icin f2 ye basin diye soruyor

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı