GTX 550 Ti CS:GO FPS Düşmesi

Dalga geçiyorsun herhalde. Ben 40-50 FPS arası oynuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
FPS'iniz gayet normal. CS:GO eski bir oyun olduğu için ekran kartını tam kullanamıyor. Sıcaklık değerlerini de MSI AFTERBURNER ile ekranda gösterirseniz daha iyi olur.

GTX 1050 kullanıyorum, 150'yi geçtiğini görmedim.

Aim_Botz mapında FPS Boost'u aşınca GT 540m'li laptopum bile 200+ FPS görüyor yer yer. Bu arkadaş hava yapmak için atmış galiba. Bir de rekabetçide değerleri atarsanız gerçek değerlerinizi görürüz

O sistemle 200 küsür FPS alıyorsunuz anormal bence. GTX 750TI ile 90-100 alıyorum.

Dust 2'de 2 hafta önce 150 FPS'de rahat oynuyordum. Şimdi 120 FPS'de kasıyor. 2 haftada ne değişti merak ettim.
Aim_Botz mapında FPS Boost'u aşınca GT 540m'li laptopum bile 200+ FPS görüyor yer yer. Bu arkadaş hava yapmak için atmış galiba. Bir de rekabetçide değerleri atarsanız gerçek değerlerinizi görürüz

Dust 2'de 2 hafta önce 150 FPS'de rahat oynuyordum. Şimdi 120 FPS'de kasıyor. 2 haftada ne değişti merak ettim.
Haritanın doku detaylarıyla oynadığınız oyunun çözünürlüğü, gölgelendirmeler gibi birçok etken ani FPS değişiklerine neden olur. Ben de Mirage'de GT 540m 1GB ile 200+ FPS'lere çıkıyor ama anlık. 200+ FPS alıyorum dersem yalan olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…