GTX 550 Ti CS:GO FPS Düşmesi

Merhaba, CS;GO değerlerim normal midir?

Sistem ;
  • GTX 550 Ti
  • 4 GB RAM
  • i3 2120 3.30 GHz

ç...png

FPS'iniz gayet normal. CS:GO eski bir oyun olduğu için ekran kartını tam kullanamıyor. Sıcaklık değerlerini de MSI AFTERBURNER ile ekranda gösterirseniz daha iyi olur.

Aim_Botz mapında FPS Boost'u aşınca GT 540m'li laptopum bile 200+ FPS görüyor yer yer. Bu arkadaş hava yapmak için atmış galiba. Bir de rekabetçide değerleri atarsanız gerçek değerlerinizi görürüz :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Dust 2'de 2 hafta önce 150 FPS'de rahat oynuyordum. Şimdi 120 FPS'de kasıyor. 2 haftada ne değişti merak ettim.
Aim_Botz mapında FPS Boost'u aşınca GT 540m'li laptopum bile 200+ FPS görüyor yer yer. Bu arkadaş hava yapmak için atmış galiba. Bir de rekabetçide değerleri atarsanız gerçek değerlerinizi görürüz :)

Dust 2'de 2 hafta önce 150 FPS'de rahat oynuyordum. Şimdi 120 FPS'de kasıyor. 2 haftada ne değişti merak ettim.
Haritanın doku detaylarıyla oynadığınız oyunun çözünürlüğü, gölgelendirmeler gibi birçok etken ani FPS değişiklerine neden olur. Ben de Mirage'de GT 540m 1GB ile 200+ FPS'lere çıkıyor ama anlık. 200+ FPS alıyorum dersem yalan olur.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı