S Servantis Picopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2021 #1 Xeon 5410 GTX 550 Ti 6 GB RAM Windows 10 ASUS G41 MX l ben bu sistemde daha önce Valorant oynamıştım lakin format sonrası Valorant'ı indirdiğimde vgk.sys mavi ekran hatasını aldım.
Xeon 5410 GTX 550 Ti 6 GB RAM Windows 10 ASUS G41 MX l ben bu sistemde daha önce Valorant oynamıştım lakin format sonrası Valorant'ı indirdiğimde vgk.sys mavi ekran hatasını aldım.
2 283156 Megapat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 9.821 Makaleler 2 Çözümler 235 14 Mayıs 2021 #2 Valorant'ın Anti Cheat yazılımı olan Riot Vanguard sorun çıkartıyor. Riot Vanguardı kaldırıp tekrar kurun. Eğer bunu yaptığınız halde mavi ekran alıyorsanız Valorant'ın yeni güncellemesini beklemek zorundasınız. Artı 1 Eksi
Valorant'ın Anti Cheat yazılımı olan Riot Vanguard sorun çıkartıyor. Riot Vanguardı kaldırıp tekrar kurun. Eğer bunu yaptığınız halde mavi ekran alıyorsanız Valorant'ın yeni güncellemesini beklemek zorundasınız.
KS KS S Servantis Picopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2021 #3 283156 dedi: Valorant'ın anti cheat yazılımı olan Riot Vanguard sorun çıkartıyor. Riot Vanguard'ı kaldırıp tekrar kurun. Eğer bunu yaptığınız halde mavi ekran alıyorsanız Valorant'ın yeni güncellemesini beklemek zorundasınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bir şey benim şu anda Windows sürümüm 21H1 bundan kaynaklı olabilir mi acaba? Artı 0 Eksi
283156 dedi: Valorant'ın anti cheat yazılımı olan Riot Vanguard sorun çıkartıyor. Riot Vanguard'ı kaldırıp tekrar kurun. Eğer bunu yaptığınız halde mavi ekran alıyorsanız Valorant'ın yeni güncellemesini beklemek zorundasınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bir şey benim şu anda Windows sürümüm 21H1 bundan kaynaklı olabilir mi acaba?
2 283156 Megapat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 9.821 Makaleler 2 Çözümler 235 14 Mayıs 2021 #4 Senle alakası yok. Genel olarak sorunu yaratan şey Riot Vanguard. Valorant'ın yeni güncellemesini beklemek zorundasınız. Artı 0 Eksi
Senle alakası yok. Genel olarak sorunu yaratan şey Riot Vanguard. Valorant'ın yeni güncellemesini beklemek zorundasınız.
KS KS S Servantis Picopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2021 #5 283156 dedi: Senle alakası yok. Genel olarak sorunu yaratan şey Riot Vanguard. Valorant'ın yeni güncellemesini beklemek zorundasınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Artı 0 Eksi
283156 dedi: Senle alakası yok. Genel olarak sorunu yaratan şey Riot Vanguard. Valorant'ın yeni güncellemesini beklemek zorundasınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler