GTX 560 için 350W güç kaynağı yeter mi?

WhiteWolf

Hectopat
Ucuza ikinci el Zotac GTX 560 1 GB GDDR5 (ti değil) alacağım idarelik. Güç kaynağım yeter mi acaba 350W güç kaynağı kullanıyorum aşağıdakinden. 2 3 ay önce arkadaşım Zotac GTX 750 Ti 2GB ekran kartını ödünç vermişti 2 hafta kullandım güç kaynağı sıkıntı çıkarmadı. Peki bunu kaldırır mı bir sorun olur mu?

DSC_0110.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Ucuza ikinci el Zotac GTX 560 1 GB GDDR5 (ti değil) alacağım idarelik. Güç kaynağım yeter mi acaba 350W güç kaynağı kullanıyorum aşağıdakinden. 2 3 ay önce arkadaşım Zotac GTX 750 Ti 2GB ekran kartını ödünç vermişti 2 hafta kullandım güç kaynağı sıkıntı çıkarmadı. Peki bunu kaldırır mı bir sorun olur mu?

Eki Görüntüle 400222
Yeterli gelmez. GTX 560'ın 170W güç tüketimi var. En az bunu alman yararına olacaktır.

Arkadaşlar satan adam 270W ile çalıştırdım dedi kart 150W işlemci 95W kalan şeylere 105W yetmez mi? Bilgisayarımda ekstra bir şey yok Anakart, 1 TB HDD, 120GB SSD 8GB DDR3 1333 MHZ, monitör, klavye, mouse. Hiç mi şansı yok? Veya R7 265 olur mu?

Ekrankartını taktığınızda sistem çalışsa da sisteme yük bindirecek bir işlem yaptığınızda
sistem aniden kapanabilir PSU yetmediği için. Satan kişi size satmak içinde demiş olabilir. Bence ilk olarak PSU'nuzu değiştirin ve ya PSU'ya vericeğiniz para ile daha az güç tüketen bir GPU alın.

Nvidia'nın sitesinde minimum 300W diyor.
Arkadaşlar gayet ucuz fiyata AMD HD 6850 buldum bir bilgisayarcıda. 127W güç tüketimi var. İşlemci + bu toplam 223W tüketiyor kalan 127W diğer parçalara yeterli olmaz mı? Boş yere elektrik çekmesin diye DVD Rom'un da kablolarını söktüm.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı