O sistemle güncel oyunların hiçbirini normal düzeyde bile akıcı oynayamazsiniz, öneriyorum.
Evet yanlış yazmışım, kusura bakmayın. Önermiyorum. [emoji1]Yanlış mı yazdınız? Sistemi kötüledikten sonra önerdiniz de.
Sallama yapmıyorum. 1 2 oyunda oldukça birbirlerine yaklaşmışlar. Fakat çoğu oyunda Gt 1030 10 fps' lik farklar atıyor. Ayrıca gtx 560 güncelliğini yitirdi. Bu saatteb sonra 1030 veya 750 ti alınmalıdır. Sallama yapmıyorum. Çoğu oyunda 1030 ilerde.Sallama yapma
yın lütfenyazim yanlisi yapmis olabilirim internette baktigim butun testlerde eşit hızdalar
UserBenchmark: Nvidia GT 1030 vs GTX 560
Al bak buradan
Bu da yardimci olabilir 1030 un 560 i geçtiği oyunlar varken ayni şekilde 560 in geçtiği oyunlar var aralarında da pek fark yok gibi vram 1030u çekici kılıyor o ayrı ama o paraya 2. el bi gtx 750 alıp keyfine de bakabilir
Sallama yapmıyorum. 1 2 oyunda oldukça birbirlerine yaklaşmışlar. Fakat çoğu oyunda Gt 1030 10 fps' lik farklar atıyor. Ayrıca gtx 560 güncelliğini yitirdi. Bu saatteb sonra 1030 veya 750 ti alınmalıdır. Sallama yapmıyorum. Çoğu oyunda 1030 ilerde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.