GTX 560 Ti Sisteme Kaç W PSU Gerekli?

bedozk65

Hectopat
Yer
arkanda
Daha fazla  
Meslek
boş işler müdürü
İyi günler ben eski ekran kartından illallah ettiğim için yeni ekran kartı aldım adı; GTX 560 Ti fakat ekran gelmedi arkadaşım Power Supply'deki Watt'ın yetmediğini söyledi bu ekran kartı için kaç Watt PSU almam gerekir?

350W 400W güç kaynağı lazım en az.

GTX 1050 kullanıyorum ve o bile bu kadar istemiyor. Biraz abartmışsın sanki.
80+ olmayan bir PSU zararına olacaktır. Bazı 80+ olmayan 500W PSU'lar 300W bile veremeyebiliyor. Günümüz için hem Upgrade açısından hem de şu anki kartı için 500W 80+ abartı değil bence.

80+ olmayan bir PSU zararına olacaktır. Bazı 80+ olmayan 500W PSU'lar 300W bile veremeyebiliyor. Günümüz için hem Upgrade açısından hem de şu anki kartı için 500W 80+ abartı değil bence.
PSU'nun verdiği gücün 80+ sertifikasıyla uzaktan yakından alakası yok. 80+ sertifikası verimliliği temsil eder, prizden çektiği güç daha az olur 80+ PSU'ların. Mesela Aerocool VX Plus 500W PSU 12V kanalından 456W verebiliyor ve 80+ değil. Anlatabildim umarım, 80+ verimliliktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…