Gtx 560

DarkEviL

Kilopat
Katılım
6 Temmuz 2013
Mesajlar
33
Arkadaşlar ben bi bilgisayar alıcam ekran kartı olarak GTX 560 alıcam (bütçem öyle yetiyo şu kartı al az bişey para verde demeyin). Bu ekran kartı ile ultra-yüksek ayarlarda yeni çıkan oyunlardan kaç fps alırım ve eksi artı yönlerini söylerseniz sevinirim :redface:
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu izliyordum bak istersen :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Matrax söyledim bana bütçe sorup kart önermeyin diye. 560 ile crysis 3 mesela ultra-high ayarlarda aa olmadan kaç fps alırım veya kullanan varsa memnun mu ?

- - - Güncellendi - - -

Ve videoda GTX 5xx ve soldan 2. rakam 6 olmalı diyor ama önerirken :D 660 öneriyor.
 
Dediğim gibi kartı kesin alıcam. Değiştiremem o yüzden dedim izlediğim videolarda BF3 gibi oyunları ultra'da aa4x ken oynatıyordu. Crysis 3 de aynı zorluyodu ama video çektiği içindir diyorum bence beni idare eder ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ama işte dediğim videoda 560 ile Crysis 3 oynayabiliyodu. Adam hemde frapsla video çekerken anlatabiliyormuyum o yüzden diyorum akıcı olur diye. Tabi 40 fps beklediğimi söyleyemem :D

- - - Güncellendi - - -

Herneyse beyler yatıcam bay bay :D
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı