GTX 570 İçin 400 Watt +80 PSU Yeterli Mi?

Sadece ETS kaldırır diye düşünüyorum. Ekran kartını değiştireceksen GTX 960 alabilirsin Aliexpress üzerinden. Ama GTX 960 alırsan, işlemci ve özellikle RAM'in sıkıntı oluşturacaktır.
Bütçem yok en fazla 200,300 tl ikinci el almayı düşünüyorum.Acil cevaplarsaniz sevinirim. Hangi ekran kartını almamı önerirsiniz?

Bütçem yok en fazla 200,300 tl ikinci el almayı düşünüyorum.Acil cevaplarsaniz sevinirim. Hangi ekran kartını almamı önerirsiniz?
Bütçeni yükseltmeni öneririm. İnternette OEM RX 460 var ama ne kadar uyumlu sisteminize bilmiyorum. Araştırmak gerek.

GTX 570 için Nvidia 550Watt önermiş sitesinde.

GeForce GTX 570|NVIDIA

1.jpg

Riske girme, o PSU everest. Kim ne derse desin dandik. Yeni PSU al.
İki gün oldu alalı.
RX 460 almanı öneririm. PSU RX 460 için yeterli ama GTX 570 için yetersiz. RX 460 daha iyi bu arada.
Hocam core duo e7200,4gb ram,400 watt +80 plus sisteme uyumlu olur mu? Darboğaz felan yapar mı? Bir de r7 250 ve r7 250x var hangisi alsam darboğaz yapmaz? İşlemciyi e7500'e çıkarırım
Bütçeni yükseltmeni öneririm. İnternette OEM RX 460 var ama ne kadar uyumlu sisteminize bilmiyorum. Araştırmak gerek.
Core duo e7200
4gb ram ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı