Kaystross Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 213 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #1 Öncelikle hayırlı günler. Anakart almak istiyorum. Bende GTX 590 ekran kartı var. Bu ekran bildiğim kadarıyla çift GPU, bunun için SLI gerekiyor mu?
Öncelikle hayırlı günler. Anakart almak istiyorum. Bende GTX 590 ekran kartı var. Bu ekran bildiğim kadarıyla çift GPU, bunun için SLI gerekiyor mu?
Rob Halford Decipat Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 1.365 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #2 Hayır. Ekran kartını slotuna takacaksınız sadece. Ekstra SLI ekipmanı gerekmiyor. Umarım soruyu doğru anlamışımdır.
Hayır. Ekran kartını slotuna takacaksınız sadece. Ekstra SLI ekipmanı gerekmiyor. Umarım soruyu doğru anlamışımdır.
1 112819 Kilopat Katılım 25 Mayıs 2016 Mesajlar 1.725 Çözümler 4 29 Mayıs 2021 #3 Kaystross dedi: Öncelikle hayırlı günler. Anakart almak istiyorum. Bende GTX 590 ekran kartı var. Bu ekran bildiğim kadarıyla çift GPU, bunun için SLI gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... SLI desteği gerekmez lakin PSU'nuzun kaliteli olmasında ve yüksek güç vermesinde fayda var.
Kaystross dedi: Öncelikle hayırlı günler. Anakart almak istiyorum. Bende GTX 590 ekran kartı var. Bu ekran bildiğim kadarıyla çift GPU, bunun için SLI gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... SLI desteği gerekmez lakin PSU'nuzun kaliteli olmasında ve yüksek güç vermesinde fayda var.
WTFLLama Kilopat Katılım 17 Haziran 2016 Mesajlar 472 Çözümler 1 29 Mayıs 2021 #4 Evet bildiğim kadarıyla anakartta sli desteği olması gerekiyor, aynı zamanda oyunda da tabi
Kaystross Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 213 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #5 Rob Halford dedi: Hayır. Ekran kartını slotuna takacaksınız sadece. Ekstra SLI ekipmanı gerekmiyor. Umarım soruyu doğru anlamışımdır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam beni büyük bir dertten kurtardın. 112819 dedi: SLI desteği gerekmez lakin PSU'nuzun kaliteli olmasında ve yüksek güç vermesinde fayda var. Genişletmek için tıkla... TechPowerUp sitesinde en az 750W PSU istiyor RTX 3090 daha az güç tüketiyor sizce ekran kartını değiştirmeli miyim?
Rob Halford dedi: Hayır. Ekran kartını slotuna takacaksınız sadece. Ekstra SLI ekipmanı gerekmiyor. Umarım soruyu doğru anlamışımdır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam beni büyük bir dertten kurtardın. 112819 dedi: SLI desteği gerekmez lakin PSU'nuzun kaliteli olmasında ve yüksek güç vermesinde fayda var. Genişletmek için tıkla... TechPowerUp sitesinde en az 750W PSU istiyor RTX 3090 daha az güç tüketiyor sizce ekran kartını değiştirmeli miyim?
Yunus Emre Gürbüz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2016 Mesajlar 4.577 Makaleler 1 Çözümler 19 29 Mayıs 2021 #6 Bu kart gerçekten 350W mı harcıyor tam yükte? Kaystross dedi: Teşekkürler hocam beni büyük bir dertten kurtardın. TechPowerUp sitesinde en az 750W PSU istiyor RTX 3090 daha az güç tüketiyor sizce ekran kartını değiştirmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Bence değiştirmelisin, bu kadar güç kullanmasına rağmen 1050 Tİ kadar bile performans veremiyor araştırdığım kadarıyla.
Bu kart gerçekten 350W mı harcıyor tam yükte? Kaystross dedi: Teşekkürler hocam beni büyük bir dertten kurtardın. TechPowerUp sitesinde en az 750W PSU istiyor RTX 3090 daha az güç tüketiyor sizce ekran kartını değiştirmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Bence değiştirmelisin, bu kadar güç kullanmasına rağmen 1050 Tİ kadar bile performans veremiyor araştırdığım kadarıyla.
Kaystross Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 213 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #7 Yunus Emre Gürbüz dedi: Bu kart gerçekten 350W mı harcıyor tam yükte? Bence değiştirmelisin, bu kadar güç kullanmasına rağmen 1050 Ti kadar bile performans veremiyor araştırdığım kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Aslında daha iyi performans veriyor Ryzen 3 3100 ile denemiştim Cyberpunk 1080p Low ayarlarda 60FPS stabil oynabiliyorum.
Yunus Emre Gürbüz dedi: Bu kart gerçekten 350W mı harcıyor tam yükte? Bence değiştirmelisin, bu kadar güç kullanmasına rağmen 1050 Ti kadar bile performans veremiyor araştırdığım kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Aslında daha iyi performans veriyor Ryzen 3 3100 ile denemiştim Cyberpunk 1080p Low ayarlarda 60FPS stabil oynabiliyorum.
1 112819 Kilopat Katılım 25 Mayıs 2016 Mesajlar 1.725 Çözümler 4 29 Mayıs 2021 #8 Kaystross dedi: Teşekkürler hocam beni büyük bir dertten kurtardın. TechPowerUp sitesinde en az 750W PSU istiyor RTX 3090 daha az güç tüketiyor sizce ekran kartını değiştirmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Evet çift GPU bulundurduğu için ve eski bir mimarisi olduğu için felaket şekilde güç tüketen bir kart.
Kaystross dedi: Teşekkürler hocam beni büyük bir dertten kurtardın. TechPowerUp sitesinde en az 750W PSU istiyor RTX 3090 daha az güç tüketiyor sizce ekran kartını değiştirmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Evet çift GPU bulundurduğu için ve eski bir mimarisi olduğu için felaket şekilde güç tüketen bir kart.
Yunus Emre Gürbüz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2016 Mesajlar 4.577 Makaleler 1 Çözümler 19 29 Mayıs 2021 #9 Kaystross dedi: Aslında daha iyi performans veriyor Ryzen 3 3100 ile denemiştim Cyberpunk 1080p Low ayarlarda 60FPS stabil oynabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Baktığım testte GTX 760'ı bile geçemiyordu, SLI değildi sanırım. Kartın SLI mantığını da tam çözemedim zaten
Kaystross dedi: Aslında daha iyi performans veriyor Ryzen 3 3100 ile denemiştim Cyberpunk 1080p Low ayarlarda 60FPS stabil oynabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Baktığım testte GTX 760'ı bile geçemiyordu, SLI değildi sanırım. Kartın SLI mantığını da tam çözemedim zaten
Kaystross Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 213 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #10 Yunus Emre Gürbüz dedi: Baktığım testte GTX 760'ı bile geçemiyordu, SLI değildi sanırım. Kartın SLI mantığını da tam çözemedim zaten Genişletmek için tıkla... Bakın 1050 Ti'ı geride bırakıyor. Dosya Ekleri resim_2021-05-29_184719.png 28,3 KB · Görüntüleme: 40
Yunus Emre Gürbüz dedi: Baktığım testte GTX 760'ı bile geçemiyordu, SLI değildi sanırım. Kartın SLI mantığını da tam çözemedim zaten Genişletmek için tıkla... Bakın 1050 Ti'ı geride bırakıyor.