GTX 650 1 GB Intel Celeron G1610 uyumu

AYYILDIZ TİM

Kilopat
Yer
NİĞDE
Daha fazla  
Meslek
JÖH
Merhaba dostlar. Ekran kartım olmadığı için sahibinden sitesinden 2. el 100 TL'ye İnno 3D GTX 650 1GB modelini buldum ve sipariş verdim. Şimdi sıkıntı burada;
Sistem bileşenlerimi yazayım:
-Anakart: ECS H61h2 MV
-Işlemci: Intel Celeron G1610.
-RAM: DDR3 1333 MHz 4 GB.
-HDD: Seagate 500 GB 7200 RPM.
-PSU: Casper FSP 250-50 HMN 250 Watt.
-Monitör: Casper 1366*768 HD.
1. sorun: Malum işlemci çöp bildiğiniz üzere bütçem kısıtlı 1 veya 2 aylığına idare edebilir mi?
2. sorun: Güç kaynağı da işlemciden daha beter :( gerçekten bütçem kısıtlı, anca ekran kartına para bulabildim. 1 veya 2 aylığına PSU dayanabilir mi?
Dipnot 1: Arkadaşlar GTX 650 size göre çöptür, ama bana göre RX 570 gibidir: ). ( Çünkü yıllardır Celeron'un grafik birimi ile sürünüyorum. )
Dipnot 2: GTX 650 'nin TDP değeri maximum 65 Watt çekiyormuş;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videodaki arkadaş kullandığına göre sende kullanırsın muhtemelen.H61 anakart sorun çıkarmaz gibime geliyor

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videodaki arkadaş kullandığına göre sende kullanırsın muhtemelen.H61 anakart sorun çıkarmaz gibime geliyor

Evet Hocam izledim ve bayağı oynuyor.
Psu sorunu var şimdi de :(

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı