GTX 650 Ti boost düşük FPS sorunu

Yanlislikla yarim yazip enterledim duzeltemeden ban yedim kb lol oynarken sikintisiz hersey ful ayar 200 civari ama csgo da yuksekde oynanmiyor en dusuktede 70 anca aliyorum arada o da dusuyor isinma problemi yok kart 35 islemci 45 civari bilgisayar eski ben daha yeni kullanmaya basladim sistem i3 550 gtx 650 ti boost 8 gb ram anakarti bilmiyorm bide 128 gb ssd

Msi afterburner nedir bilmiyorum aciklarsaniz sevinirim gereklimidir benim ekran karti asusun Tesekkurler

Nvidia denetimden ve experienceden hepsini performansa getirdigim halde csgo da fps alamiyorum. Yuksek ayarlarda 40 fps aliyorum.
Driverlarim da guncel baska oyun indirmedim ama lolde sıkıntı yapmazken csgo da o fpsi almam garibime gitti ekran kartida iyi gibi.
Msi afterburner nedir bilmiyorum aciklarsaniz sevinirim gereklimidir benim ekran karti asusun Tesekkurler

CS-GO gibi MP oyunlar işlemci gücü isteyen oyunlar. İşlemciniz oyun esnasında çok yoruluyor, bu yüzden ekran kartınıza yetişemeyip, darboğaz oluşturuyor. Önerim tüm grafik ayarlarını yükseltmeniz. Çözünürlük düşük ise yükseltmeniz olacaktır. Veya 2. el İ7 870, İ5 750 gibi ilk nesil işlemcilere bakmanız, bütçeniz var ise, ekran kartınız işinizi görüyor ise, ekran kartı hariç, güncel bir sistem toplamanız, sizin için daha iyi olacaktır.

MSI Afterburner sistemin sıcaklık değelerini, kullanım yüzdelerini ve miktarlarını oyun sırasında görmemizi sağlayan bir programdır. Markası ne olursa olsun MSI Afterburner ile değerleri görebilirsiniz, unutmayınki her şeyden önce kart Nvidia, AMD'nin kartıdır markalar soğutmasından ve malzeme kalitesinden sorumlu.

orta yuksek dusuk 1080 p 720p hepsini denedim 80 in uzerine cikmadi csgo da
Bunun başlıca sebebi işlemciniz arkadaşın da belirttiği gibi ama kartınız da kabul etmek lazım çok da iyi bir kart değil. Nefesi o kadar demek ki.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı