GTX 650 Ti Boost Ses Sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Alone_Man

Kilopat
Ya arkadaşlar, her ekran kartı i̇ncelemesinde bizlere diyorsunuz ki kesinlikle en güncel sürümü yükleyin diyorsunuz GeForce''den. Biz de sizleri dinliyip yüklüyoruz ve maşallah her gün sorun yaşıyorum.

Ne sorunu derseniz de, mesela filim izliyorum veya müzik dinliyorum, dırrr diye ses geliyor. Aynı şey oyunlarda da öyle. Masaüstünde yenilediğin zaman da böyle. Siz şimdi diyceksiniz ekran kartı sorun var diye, hayır arkadaş ekran kartım gayet sorunsuz. Lütfen ya yardımcı olun, ekran kartım GTX 650 Ti Boost

Son düzenleyen: Moderatör:
En güncel sürücünün yanı sıra en güncel windows sürümünü de yükleyin diyorlar. İşin komik tarafı bi yana sürücüyle ekran kartından gelen sesin ne alakası var ben çözemedim.

Arkadaşlar ses derken ekran kartından gelmiyor. Bilgisayardan geliyor. Masaüstündeyken hani F5 basılı tutarsın yeniler ya sayfayı orda işte cızırtı geliyor bende nasıl olduğunu çözemedim. önceden böyle bir sıkıntıyla karşılaşmıyordum 4 veya 5 aydan beli böyle tek. Masaüstünde yapmıyor oyunlarda Facebook'ta.

Bu kadar mı yani yardımınız yazık valla yazık.

Abi sesi sana nasıl anlatıyım ki cızırtıya benziyor işte.

Böyle değil abiler benimki ekran kartından gelmiyor bilgisayardan geliyor.

Ilk başta size dediğim gibi telefonunuzla o sesi kaydetseniz yardımcı olacağız. Malesef tahmin yeteneklerimiz sınırlı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı