GTX 650 Ti Ekran Kartının Çalışmama Sorunu

afterx

Kilopat
Merhaba iyi forumlar.

Arkadaşlar biraz karışık bir sorunum var. Bilgisayarım şu an harici ekran kartımı taktığımda açılmıyor. "Pcı devices listing - Verifing DMI Pool Data" ekranında takılı kalıyor. Ekran kartım 5 senelik bir kart. Bunun daha önceden ekran kartıma yaptığım BIOS güncellemesi ile alakası olabileceğini düşünüyorum. Çünkü başta yanlış BIOS'u yazmış daha sonra önyükleme ekranına gelebildiği için eski BIOS'u flashlamıştım. Bu olaydan 6 ay sonra bilgisayarımda bu sorunla karşılaştım. Acaba bu yanlış flash ekran kartım da hasar bırakmış olabilir mi? Ekran kartım başka bilgisayarda çalışıyor. Başka ekran kartı da benim bilgisayarımda çalışıyor. Ekran kartıma tekrar eski BIOS'u yazamıyorum çünkü önyükleme yapmıyor ayrıca kart takılı ile anakart BIOS'una giremiyorum. Sizce çözüm yolu var mıdır? Anakart bios güncellemeyi ve sıfırlamayı denedim. Diğer donanım RAM ve HDD test ettim sorun yok.
Ekran kartı
Anakart
@Recep Baltaş

Son düzenleyen: Moderatör:
Bios pilini çıkartıp birkaç dk bekleyip tekrar takın,ekran kartını söküp uçlarını silgi ile silin umarım sorununuz çözülür

Bios pilini çıkartıp birkaç dk bekleyip tekrar takın,ekran kartını söküp uçlarını silgi ile silin umarım sorununuz çözülür
Pil çıkartma olayını yaptım. Bios sıfırlama için diyorsun sanırsam. Hatta pili bile değiştirdim ama nafile. Silgi ile silme olayını denerim ama işe yarayacağını sanmıyorum. Bu arada teşekkürler forumda genelde böyle karmaşık bir sorun olduğunda pek yardımcı olan olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…