GTX 650 TI ile GTX 960 SLI olur mu?

Oğuzhan Gene

Hectopat
Daha fazla  
Kasada takılı olan GTX 650 TI Boost ekran kartım düşük olduğundan ek olarak GTX 960 takmak istiyorum ve GTX 650 TI Boost ekran kartımı da köşeye koymak istemiyorum. Bu 2 ekran kartını SLI yapma şansım var mı? Ya da yaparsam ne gibi sorun üretir?

Son düzenleyen: Moderatör:
yanlış anlamıssınız GTX650ti boost ekran kartını slı yapsam x3 mesela olurmu olsa bile sorunlar yaşatırmı bana gtx960 almak istiyorum ama onu alırsan bu elimde kalıcak ziyan olmasın dedim. cevabınız için teşekkürler.

Ekran kartı işini görüyorsa kullanmaya devam et. SLİ hiç yapma. GTX 960'da alınacak kart değil. Ekran kartı tavsiyesi için bütçeni ve işlemcini belirtmen lazım. PSU'da +12V kanalından ne kadar güç veriyor bunu da söylemen lazım.

PSU GÜÇLÜ 750W BRONZ SERTİFİKA'SI VAR İŞLEMCİM İ4460 8GB RAM 2133 MHZ OC ETTİM NORMAL 1600MHZ DE ÇALIŞIYO ANA KARTIM GA-Z97X-GAMİNG3

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı