GTX 650 Ti sistemde FPS düşüklüğü

hopeus

Centipat
Daha fazla  
Oyunlarda aşırı düşük FPS alıyorum aynı sisteme sahip başka bilgisayar 30-40 FPS daha fazla alıyor. Driverların hepsi güncel, oyun bileşenlerinin hepsi yüklü.

Sistem:
Windows 10 Home (7, 8,8.1 hepsini denedim yine aynı)
ASUS GTX650 Ti Boost
Intel Core 2 Quad 8300
4 GB RAM DDR3
Gigabyte G41M-combo

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunlarda aşırı düşük FPS alıyorum aynı sisteme sahip başka bilgisayar 30-40 FPS daha fazla alıyor. Driverların hepsi güncel, oyun bileşenlerinin hepsi yüklü.

Sistem:
Windows 10 Home (7, 8,8.1 hepsini denedim yine aynı)
ASUS GTX650 Ti Boost
Intel Core 2 Quad 8300
4 GB RAM DDR3
Gigabyte G41M-combo
Güç kaynağı yetmiyor olabilir. Hangi oyunlardan bahsediyorsunuz bazı oyunlarda 4 GB RAM haritayı yükleyemez.

Hangi oyunu oynadığına göre değişir benim eski bilgisayarımda da aynı ekran kartından vardı 2013 yılında çıkan orta seviyeli bir kart CS:GO / LoL / GTA 5 gibi oyunları rahat açabilecek bir kart.

Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. CS:GO özellikle Low ayarlarda 20 FPS alsam şükrediyorum.
Güç kaynağı yetmiyor olabilir. Hangi oyunlardan bahsediyorsunuz bazı oyunlarda 4 GB RAM haritayı yükleyemez.

Aynı sistem dediğim gibi işlemciden tutun RAM markasına kadar hepsi aynı ama bendeki bilgisayar 30-40 FPS aşağı alıyor. Örneğin oyun olarak CS:GO ve PUBG Mobile diyebiliriz zaten oynadığım oyunlar bunlar.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı