GTX 650 Ti sisteme SSD ve RAM önerisi

poutyuf

Centipat
Daha fazla  
SSD almak RAM ekletmek ve ekran kartı iyi mi diye sormak içi açtım. Uygun fiyatlı SSD ve RAM nereden bulabilirim? GTX 650 Ti Boost iyi mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
13-14 sene önce iyi olan bir ekran kartı. Günümüzde pek bir işe yaramaz. 10 senelik oyunları oynamak için ideal. Senin beklentine bağlı. Anakartında şu an ne kadar RAM var? Boş slot var mı?

Sana kartın eski olup olmadığını sormamış. SSD Ve RAM önerisi istemiş ayrıca kart şu an oyunları düşük çözünürlükte rahat oynar.

Evet, 10 FPS'te her oyunu açar.

Arka planda bir şey açık değilken 120-200 alıyorum LoL'de diğer oyunalrda da aynı şekilde

13-14 sene önce iyi olan bir ekran kartı. Günümüzde pek bir işe yaramaz. 10 senelik oyunları oynamak için ideal. Senin beklentine bağlı. Anakartında şu an ne kadar RAM var? Boş slot var mı?

Direk atacağım diğerlerini çok eskidiler

Benim eski PC GT630 2 GB 4 GB RAM 240GBSSD 230W PSU ile GTA 5'te 800x600'de 60FPS oynadım. Bir de GTX 650 Ti olsa ohoo
2012'de çıkmış bir ekran kartı bir zahmet 2013'te çıkan oyunu oynatsın zaten.

Arka planda bir şey açık değilken 120-200 alıyorum LoL'de diğer oyunalrda da aynı şekilde
Lol'de alırsınız tabi ki hocam. Sizin beklentinize göre değişir dedim zaten ilk mesajımda. Siz lol oynuyorsanız size yeterli. Ama günümüz için soruyorsanız günümüzde GTX 690 bile yetersiz olur. Gidip bi shadow of the tomb raider, cyberpunk falan oynarsanız 10 15 fps bile alamayabilirsiniz. Benim demek istediğim bu.
Direk atacağım diğerlerini çok eskidiler
Öneri istemiştiniz, ondan sordum. Ddr bilgisi, anakart bilgisi gerekli RAM önermeden önce.

2012'de çıkmış bir ekran kartı bir zahmet 2013'te çıkan oyunu oynatsın zaten.

LoL'de alırsınız tabii ki hocam. Sizin beklentinize göre değişir dedim zaten ilk mesajımda. Siz LoL oynuyorsanız size yeterli. Ama günümüz için soruyorsanız günümüzde GTX 690 bile yetersiz olur. Gidip bir Shadow of the Tomb Raider, Cyberpunk falan oynarsanız 10 15 FPS bile alamayabilirsiniz. Benim demek istediğim bu.

Öneri istemiştiniz, ondan sordum. DDR bilgisi, anakart bilgisi gerekli RAM önermeden önce.

Çok sağ ol yardımcı olduğun için :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı