13-14 sene önce iyi olan bir ekran kartı. Günümüzde pek bir işe yaramaz. 10 senelik oyunları oynamak için ideal. Senin beklentine bağlı. Anakartında şu an ne kadar RAM var? Boş slot var mı?
ve ekran kartı iyi mi diye sormak içi açtım
Tekrar bak bakalım konuya ne yazmış diye. Diğer cümlene sonra geçelim.Sana kartın eski olup olmadığını sormamış. SSD Ve RAM önerisi istemiş ayrıca kart şu an oyunları düşük çözünürlükte rahat oynar.
Tekrar bak bakalım konuya ne yazmış diye. Diğer cümlene sonra geçelim.
Evet, 10 FPS'te her oyunu açar.Tamam iyi mi diye sormuş iyi şu an kart hala oyunları oynatır sen gene bir işe yaramaz diyorsun neye yaramaz 800x600'de açamayacağı oyun yok o kartın.
Evet, 10 FPS'te her oyunu açar.
Evet, 10 FPS'te her oyunu açar.
13-14 sene önce iyi olan bir ekran kartı. Günümüzde pek bir işe yaramaz. 10 senelik oyunları oynamak için ideal. Senin beklentine bağlı. Anakartında şu an ne kadar RAM var? Boş slot var mı?
2012'de çıkmış bir ekran kartı bir zahmet 2013'te çıkan oyunu oynatsın zaten.Benim eski PC GT630 2 GB 4 GB RAM 240GBSSD 230W PSU ile GTA 5'te 800x600'de 60FPS oynadım. Bir de GTX 650 Ti olsa ohoo
Lol'de alırsınız tabi ki hocam. Sizin beklentinize göre değişir dedim zaten ilk mesajımda. Siz lol oynuyorsanız size yeterli. Ama günümüz için soruyorsanız günümüzde GTX 690 bile yetersiz olur. Gidip bi shadow of the tomb raider, cyberpunk falan oynarsanız 10 15 fps bile alamayabilirsiniz. Benim demek istediğim bu.Arka planda bir şey açık değilken 120-200 alıyorum LoL'de diğer oyunalrda da aynı şekilde
Öneri istemiştiniz, ondan sordum. Ddr bilgisi, anakart bilgisi gerekli RAM önermeden önce.Direk atacağım diğerlerini çok eskidiler
2012'de çıkmış bir ekran kartı bir zahmet 2013'te çıkan oyunu oynatsın zaten.
LoL'de alırsınız tabii ki hocam. Sizin beklentinize göre değişir dedim zaten ilk mesajımda. Siz LoL oynuyorsanız size yeterli. Ama günümüz için soruyorsanız günümüzde GTX 690 bile yetersiz olur. Gidip bir Shadow of the Tomb Raider, Cyberpunk falan oynarsanız 10 15 FPS bile alamayabilirsiniz. Benim demek istediğim bu.
Öneri istemiştiniz, ondan sordum. DDR bilgisi, anakart bilgisi gerekli RAM önermeden önce.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.