GTX 650 Ti takınca sistem açılmıyor

CPTJackSparrow

Hectopat
Kolay gelsin. GA-78LMT-S2PT anakart aldım. On board açılıyor fakat GTX 650Tİ ekran kartını takınca ya ana kart ekranında kalıyor ya da siyah ekranda kalıyor. PC donuyor hiçbir şekilde açılmıyor. Yardım eder misiniz? Ekran kartı sağlam başka bir anakartta sorunsuz çalışıyor. Bu anakarta takınca bu problem oluyor bu anakarta düşük model bir ekran kartı taktım açıldı ama GTX 650 Tİ asla açılmıyor. Acaba anakart slotta mı bir şey var ya da darboğaz falan mı yapıyor ya da anakarta ağır mı geliyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
psu dediğiniz şey bildiğimiz adı ile güç kaynağı ise eğer 600w şişmiş olabilme ihtimaline karşın 400w taktım yine aynı şeyi yapıyor ekran kartını takınca pc donuyor anlamadım bişe
anakart ekran kartı ile uyumsuz olabilirmi diye şimdi ekran kartı deniyorum bu sefer SAPPHİRE HD 6850 1 GB taktım anakartlarda ekran kartı destekleme me gibi bi sistemmi var ? ilk defa duydum

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı