GTX 1050 Ti Takınca Sistem Resetleniyor

muratsahin9

Kilopat
Daha fazla  
Sistemim:
  • i3 4130 işlemci
  • 4×4 8 GB Kingston 1333 MHz DDR3 RAM
  • Anakart Gigabyte H81M-S2V
  • PSU FSP 500 Watt 80+
Bu sisteme MSI 1050 Ti Gaming X'i takınca resetleniyor, belli bir süresi yok ve sadece Windows açılınca yapıyor. Kurtarma ekranında yapmıyor. 1 hafta bekledim garantiden geldi BIOS güncellendi ve termal macun yenilendi yazıyor. Tüm portlardan görüntü alındı, ısı değerleri normal, FPS değerleri normal, performans testlerinden sorunsuz geçti yazıyor. Ama benim sıkıntı hala devam ediyor. Sistemle bir uyumsuzluğu var mı? Servisi aradım tekrar gönderin bakalım diyor, ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart ayarlarınızdan gerekli düzenlemeyi yaptınız mı? Harici ekran kartının aktif olarak seçilmesi gerekiyor. Bunun haricinde sistemin sizi atması için hiçbir sebep yok. Güç kaynağınız sistemi beslemek için yeterli görünüyor. Windowstan bütün ekran kartı driverlerini kaldırıp yeniden kurulum yapmanızı da öneririm.

Anakart ayarlarınızdan gerekli düzenlemeyi yaptınız mı? Harici ekran kartının aktif olarak seçilmesi gerekiyor. Bunun haricinde sistemin sizi atması için hiçbir sebep yok. Güç kaynağınız sistemi beslemek için yeterli görünüyor. Windowstan bütün ekran kartı driverlerini kaldırıp yeniden kurulum yapmanızı da öneririm.
Hocam bütün driverlarını kaldırıp kurdum, yetmedi format attım ama olmuyor. Hatta önceki drivera bile döndüm sonuç negatif.
Gaming X ise 6 pin ekstra çıkışı olması gerek. 6 pin çıkışına kablosunu bağladınız mı?
Evet iki tane uç var bozuktur diye ikisini de denedim ama sonuç aynı.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı