GTX 650 Ti ve FX 6300 tabanlı sistem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu sisteme işlemci soğutucu şu anlık gerekmez. Intel işlemcileri o kadar güç tüketmiyor ve sessiz çalışıyor. Stok fanı gayet yeterli. İleride bir 80TL'ye işlemci soğutucu alırsın. :)
Teşşekkürler her şey icin.

Kutudan çıkan yeterli olacaktır. Soğutucu için bütçenden ekstra para ayırmana gerek yok.
Yorumlarınız icin tessekürler.
Bu sisteme işlemci soğutucu şu anlık gerekmez. Intel işlemcileri o kadar güç tüketmiyor ve sessiz çalışıyor. Stok fanı gayet yeterli. İleride bir 80TL'ye işlemci soğutucu alırsın. :)
Monütör olarak ne önerirsin ? 300tl den az olarak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.Kasayı daha uygun birşey yapsak olurmu cünki 8gb ram ve işlemci soğutucuya para ayırmak lağzım.

8GB RAM su anda cok gereksiz olur. İleride butceniz olunca aynisindan bir 4GB daha alirsiniz. Ayrica, Intel islemciler az guc tuketiyor ve az isiniyor. Stok sogutucu ile bir sure idare edin, ileride guzel bir tane alin.

8GB RAM su anda cok gereksiz olur. İleride butceniz olunca aynisindan bir 4GB daha alirsiniz. Ayrica, Intel islemciler az guc tuketiyor ve az isiniyor. Stok sogutucu ile bir sure idare edin, ileride guzel bir tane alin.

RAM şimdiden halletmem lazım. Ekran kartının yanında gelen Warch dogs 6gb ram istiyor. Soğutucu alınmayabilir.Sen bana iyi ama ucuz 300tl geçmiyecek şekilde öneririsen cok sevinirim.
Mesela:Cooler Master Rc-K350 600W Midt Atx Pencereli Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar

K350 bana göre kötü bir kasa. Soğutması pek sağlam değil.
Dediğim gibi yap, rahat et. Watch Dogs için kasadan kısamam maalesef. Karar sizin, ben görüşünüze katılmıyorum.

Merhaba bir sorum daha olucak bf3,bf4 gibi multiplayer 'ı işlemci abanan oyunlar. Peki bu sistemin işlemcisi nasıl iş görür?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı