GTX 650Ti için Anakart ve İşlemci Tavsiyesi

Uğur Batur

Hectopat
Daha fazla  
Hali hazırda kullanmış olduğum masaüstü sistemde bir kaç donanım yükseltmesi yapmak istiyorum ama çok fazla da bütçem olmadığını söylemeliyim.
Şu an kullanmış olduğum sistem;
  • Gigabyte GA F2a68hm fm2/fm2+ Anakart
  • AMD A8 5600K APUCPU
  • Nvidia Gtx 650Ti Boost 2GB/192 Bit GPU
  • Kingston 8x8 16 GB 3200 MHz Bellek
  • Zalman ZM500-Le güç kaynağı
Sizden ricam bana özellikle işlemci tavsiyesi. Çünkü şu an kullandığım işlemci herhangi bir oyunda 80 derece sıcaklığı görmekte. Zalman marka bakır borulu fanlı bir soğutucu kullanıyorum.
Malum Intel pahalı olduğu için önceliğim AMD işlemciler, 16 GB belleğin hızına uygun da bir Anakart önerisinde bulunursanız çok sevinirim...

Asus B250m Prime-K ve Intel G4560 işlemci alabilirsin. Ancak Bunların yanında DDR4 RAM de alman gerek.

Tavsiyen için teşekkür ederim ... Ama şu anda sadece işlemci ve anakarttan şikayetciyim , fx veya athlon işlemci düşünüyorum ama onlar için anakart modellerinde 3200 MHz hızı destekleyen var mı bilmiyorum. bir de benim belleklerin 3200 değil de 1600 olarak çalışması sıkıntı olur mu ? Tam performans alamam onu biliyorum ama başka dez avantajı var mı ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı