Tinfoilde switch oyunları yok

• Konuyu başlatan UAU
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 1.294
Bir şeyi değiştirmeme gerek yok değil mi?

@twonahocam birde indirdim açılmıyor.

Eğer bir oyunun base dosyası eksik veya bozuk ise üstünde bulut içinde indirme işareti çıkıyor. Tinfoildeki repolar açık olsa bile oyunu hatalı indiriyor. En sağlıklısı bilgisayardan atmak bence bir arkadaşından rica edebilirsin.

Ben çalıştığı dönemde bile indirmiyordum oyunlar bozuk iniyor.

Eğer bir oyunun base dosyası eksik veya bozuk ise üstünde bulut içinde indirme işareti çıkıyor. Tinfoildeki repolar açık olsa bile oyunu hatalı indiriyor. En sağlıklısı bilgisayardan atmak bence bir arkadaşından rica edebilirsin.

Hocam bende öyle düşünüyorum yazın alana kadar idare edeceğim arkadaşın attığına repo mu deniliyordu hatırlamıyorum ondan bayağı oyun indirdim indirilenler turkce yamalı olarak iniyor.

Çipli Switch konusunda yeniyim hocam, bilgisayardan atmak için en sağlıklı yöntem DBI installer mı ? Araştırma yapıyorum bu konu hakkında Goldleaf, Awoo gibi installerlar hakkında bilgi edindim ama DBI'a göre bir farkları var mı ? Switch'i kablo ile PC'ye bağlayarak kurulum için soruyorum, SD kart okuyucum yok.

Çipli switch konusunda yeniyim hocam, bilgisayardan atmak için en sağlıklı yöntem dBi installer mı? Araştırma yapıyorum bu konu hakkında goldleaf, awoo gibi installerlar hakkında bilgi edindim ama DBi'a göre bir farkları var mı? Switch'i kablo ile PC'ye bağlayarak kurulum için soruyorum, SD kart okuyucum yok.

dBi en iyisi kurcalamaya gerek yok dBi ile PC'ye bağlayıp SD Card install klasörüne atın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı