GTX 660 ekran kartı yanmış olabilir mi?

Sayer

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, öncelikle merhaba. Benim bilgisayarımda yaklaşık 1 yıldır donma sorunu mevcut, oyuna girdiğimde 0 FPS oluyor. Yaklaşık 3 yıldır termal macun atmadım, ekran kartım GTX660. GPU kısmından dalgalanma olmuyor bomboş duruyor yanmış olabilir mi? Cevap verirseniz sevinirim.

Dosya Ekleri

• IMG20230802191621.jpg
    IMG20230802191621.jpg
    191,8 KB · Görüntüleme: 35
Yanmış olsaydı ekran kartı görev yöneticisinden kaybolurdu diye tahmin ediyorum. 5 yıl önce kendi ekran kartımın lehimlerini eritmiştim fakat oyunları bozuk şekilde de olsa açıyordu, 3 yıl sonra aygıt yöneticisinden tamamen kayboldu.

%0 kullanım anormal bir durum. Sürücüleriniz kurulu değil mi?

Son düzenleme:
Yanmış olsaydı ekran kartı görev yöneticisinden kaybolurdu diye tahmin ediyorum. 5 yıl önce kendi ekran kartımın lehimlerini eritmiştim fakat oyunları bozuk şekilde de olsa açıyordu, 3 yıl sonra aygıt yöneticisinden tamamen kayboldu.

Kurulu efendim

Yanmış olsaydı ekran kartı Görev Yöneticisi'nden kaybolurdu diye tahmin ediyorum. 5 yıl önce kendi ekran kartımın lehimlerini eritmiştim fakat oyunları bozuk şekilde de olsa açıyordu, 3 yıl sonra Aygıt Yöneticisi'nden tamamen kayboldu.

Dostum trojan varmış onun yüzünden donuyormuş yardımın için sağ ol format atacağım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı