GTX 660 GTA 5 oynatır mı?

• Konuyu başlatan Slayer
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 30
  • Görüntüleme 5.319
Arkadaşın demek istediği işlemci, ekran kartına darboğaz yapabilir. Yani ekran kartının gücünden tam anlamıyla faydalanamazsın.
Ben de onun gibi düşünüyorum. :D

İnşallah işlemci seni idare eder . Bu kadar emin nasıl konuşabiliyosun biraz şaşıyorum . :) Deneyimlerime güvenerek konuşmuştum oysaki . ;)

E5200 ile idare ediyorum düşün artık g3420 fazlası ile yeter. :)

Arkadaşın demek istediği işlemci, ekran kartına darboğaz yapabilir. Yani ekran kartının gücünden tam anlamıyla faydalanamazsın.
Ben de onun gibi düşünüyorum. :D
Para olsa bende i3 almak isterdim ama ne yapalım. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem o işlemciye darboğaz yapcaktır. Tam verim alamayacaksın. Hatta oyunlar ani performans düşüklükleri yaşayabilirsin. Paranı biraz daha biriktir veya eski sistemini sat. Gelen para ile sisteme ekle biraz daha iyisi toplanır.

Yani biraz imkansızları konuşuyorsun . Ben i5 650 3.20 Ghz ye Gtx 650Ti Boost takıp tam performans alamamış biri olarak sen 660 dan nasıl pentium serisinden performans alıyorsun inan çok şaşırıyorum . İyiliğin için ; biraz daha para biriktir .

Eski sistem 10 tlye gitmez :D

Gtx660 takmıyor mu konu başlığı eskiden kalmış :D Takacağım ekran kartı nvidia 8600 gt :D

Nvidia 8600 gt ile darboğaz olmaz değil mi ? :D
Bir de kasama seçtiğim anakart sığar mı ki?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı