Ekran kartı GTX 660 Ti.
Yüksek oranda darboğaz var hangi işlemci önerirsiniz? Daha önceden fikir almıştım fakat çok ikilemde kalmıştım.
Söylemeyi unutmuşum büyük ihtimal önereceğiniz işlemciyi anakartım desteklemeyecek o yüzden anakart ile beraber önerirseniz iyi olur, şimdiden teşekkürler.
Ekran kartı GTX 660 Ti.
Yüksek oranda darboğaz var hangi işlemci önerirsiniz? Daha önceden fikir almıştım fakat çok ikilemde kalmıştım.
Söylemeyi unutmuşum büyük ihtimal önereceğiniz işlemciyi anakartım desteklemeyecek o yüzden anakart ile beraber önerirseniz iyi olur, şimdiden teşekkürler.
İ5 serileri bile iş görür ama zaten bütçe varken bence İ7 3770 ya da dediğiniz gibi İ7 2600 alınmalı. Zaten bildiğim kadarıyla iki işlemci arasında çok büyük performans farkı yok
i5 serileri bile iş görür ama zaten bütçe varken bence i7 3770 ya da dediğiniz gibi i7 2600 alınmalı. Zaten bildiğim kadarıyla iki işlemci arasında çok büyük performans farkı yok
Asus Prime H410M-F Intel H410 1200 Pin DDR4 2933MHz Micro en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!