GTX 660M Shadow of Mordor ve GTA 5 Performansı

• Konuyu başlatan Psiko
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 2.990

Psiko

Megapat
Daha fazla  
Merhaba gamebook PC özelliklerim şunlar,
  • Intel i7 3630 qm
  • Nvidia gtx 660 m
  • 8 gb ram
  • 1920x1080 ekran
  • 120 gb ssd 750 gb hdd
Shadow of Mordor ve GTA 5 almayı düşünüyorum. Ayrıca Total War Attila ve Witcher 3 te alacagım.
Bilgisayarım bu oyunları oynatırmı zira far cry 3 ü 1366x768 kısık ayarlarda oynatıyor üzülüyorum. Halbuki panelimin destekledigi 1920x1080 oynatmasını bekliyordum. Bu yeni alacagım oyunların akıbeti ne olur deneyimli arkadaşlar yazarsa sevinirim. Oyunları alıp oynayamazsam kötü olur sagolun şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapmayın ya 2 yıl önce aldım bunu Msi'ın makinesi bu hale gelcegini bilsem almazdım ama nedense metro last light olsun borderlands 2 olsun full hd oynuyorum. GTX 660m bu kadar güçsüz olmamalı açar diye bekliyordum.

Witcher 3 için min gtx 660 olarak açıklanmış. Sizinki mobil versiyonu o yüzden daha düşük performanslı. Oynatabilir ama belki en düşük ayarlarda 1366*768 çözünürlükte. Gta 5 için daha umutlu olabilirsiniz açıklanan sistem gereksinimlerine göre. Attilayı da orta ya da yüksek ayarlarda oynayabilmeniz gerek.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı