Çözüldü GTX 670 için tek kablodan gelen 2X 6+2 pin sorun yaratır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Leomord

Hectopat
Daha fazla  
Yeni bir 500 wattlık PSU aldım, 2. el temiz, modeli FSP Hyper k HP500s. Ekran kartı için gelen güç kablosu 2 tane 6+2 olarak başı ayrılmış, fabrika çıkışı böyleymiş. Isınma sorunu vs. yaşar mıyım? GTX 670 o kadar güçlü bir kart değil de, emin olamadım.

Çözüm
PCI-e 8 pin soket başına 150W gücü sağlıklı iletebilir, kablo ise 250W ve üstünü verebilir. GTX 670'i tek kablo ile beslemek sorun olmaz.

Çok bir şey olmaz. Tek 8 pin kablolsu 150W kadar taşıyor genelde. Anakarttan da 75W a yakın çekiyor. Toplamda 225W oluyor. Yani sınırda.

Çok bir şey olmaz. Tek 8 pin kablolsu 150W kadar taşıyor genelde. Anakarttan da 75W a yakın çekiyor. Toplamda 225W oluyor. Yani sınırda.
Hocam uzun vadede zarar verir mi ya, çok bi bilgim yokta kusura bakmayın sınırda demişsiniz ondan dedim

Son düzenleme:
PCI-e 8 pin soket başına 150W gücü sağlıklı iletebilir, kablo ise 250W ve üstünü verebilir. GTX 670'i tek kablo ile beslemek sorun olmaz.

Hocam biraz anlama sorunlusu gibi hissediyorum lütfen kusuruma bakmayın, yani toplamda 12 pin isteyen GTX 670'i tek kablo olan ve ikiye ayrılmış 6+2'ler ile ısınma sorunu olmadan besleyebilirim değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…