Yani senin gibi bir arkadaşa başka ne söylenebilir bilmiyorum. Attığım tüm fotoğraflar resmi kaynaklardan alınma. Sen ise bana saçma sapan veriler atıyorsun hala 150 watt'da diretiyorsun
Bir üst mesajda bak arkadaş ne atmış? Tek pin üzerinden 6800XT 'i beslemişler. Madem 150 watt veriyor nasıl beslenebiliyor? Laf kalabalığından başka bir şey değilsin. Konu hakkında bilgin 0.
Yani insanın bilgisizliğini kabul etmesi de bir erdemdir fakat sende bulunmuyor maalesef.
Alttaki ekstra bir kaynak olsun sana diyeceğim ama senin gibi birine laf anlatmak pek mümkün değil. Harcadığım efora da değmezsin. Gerçekten bir şeyler öğrenebileceğini sanmıştım.
![]()
Maximum Safe Wattage of PSU Cables
Updated 15Mar2019 How to Power Your Cards and Risers Certainly one of the most frustrating issues when first assemblin...www.gpuminingresources.com
Ya kardeşim paylaştığın yeni kaynakta yine beni doğruluyorsun, şaka falan mı yapıyorsun anlamadım.
First let's be clear that PCI-SIG lists the maximum rating of its 6-pin PCI-e connector at 75 watts, and its 8-pin PCI-e connector at 150 watts. That is the safe rating, and you go any higher than that at your own risk.