texas016 Kilopat Katılım 20 Haziran 2014 Mesajlar 313 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2014 #11 GTX 970'in genel üretim amacı gtx 600 serisi kullanan nividia kullanıcılarıdır.
Ahmet Gürses Hectopat Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 757 Makaleler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Rölanti 29 Ekim 2014 #12 Vatandan evga 970 alabilirsin. 1-2 hafta içinde bende alıcam.
BYKAUX Megapat Katılım 29 Ekim 2014 Mesajlar 49 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tıbbi Satış Mümessili 29 Ekim 2014 #13 Ahmet Gürses dedi: Vatandan evga 970 alabilirsin. 1-2 hafta içinde bende alıcam. Genişletmek için tıkla... Anakartım MSI diye hemde daha sessiz olur diye MSI düşünüyorum ama ?
Ahmet Gürses dedi: Vatandan evga 970 alabilirsin. 1-2 hafta içinde bende alıcam. Genişletmek için tıkla... Anakartım MSI diye hemde daha sessiz olur diye MSI düşünüyorum ama ?
Ahmet Gürses Hectopat Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 757 Makaleler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Rölanti 29 Ekim 2014 #14 Anakart ile pek alakası yok. Sessizlik bakımından asus'u bekleyebilirsin.
BYKAUX Megapat Katılım 29 Ekim 2014 Mesajlar 49 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tıbbi Satış Mümessili 29 Ekim 2014 #15 Ahmet Gürses dedi: Anakart ile pek alakası yok. Sessizlik bakımından asus'u bekleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Mantıklı. Şu an kullandığım da Asus DCII. Evga kullanan hiçbir arkadaşım yok. O yüzden güvenemedim.
Ahmet Gürses dedi: Anakart ile pek alakası yok. Sessizlik bakımından asus'u bekleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Mantıklı. Şu an kullandığım da Asus DCII. Evga kullanan hiçbir arkadaşım yok. O yüzden güvenemedim.
Ahmet Gürses Hectopat Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 757 Makaleler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Rölanti 29 Ekim 2014 #16 @BYKAUX Bende kullanmadığım için yanlış bilgi vermek istemem.
H Hiko Hectopat Katılım 10 Haziran 2013 Mesajlar 819 29 Ekim 2014 #17 EVGA harika bir markadır. Gözünüz kapalı alabilirsiniz. Bana göre ASUS'tan da MSI'den de üstündür EVGA. OC ve soğutma açısından
EVGA harika bir markadır. Gözünüz kapalı alabilirsiniz. Bana göre ASUS'tan da MSI'den de üstündür EVGA. OC ve soğutma açısından
BYKAUX Megapat Katılım 29 Ekim 2014 Mesajlar 49 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tıbbi Satış Mümessili 29 Ekim 2014 #18 Hiko dedi: EVGA harika bir markadır. Gözünüz kapalı alabilirsiniz. Bana göre ASUS'tan da MSI'den de üstündür EVGA. OC ve soğutma açısından Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Hiko dedi: EVGA harika bir markadır. Gözünüz kapalı alabilirsiniz. Bana göre ASUS'tan da MSI'den de üstündür EVGA. OC ve soğutma açısından Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Ahmet Gürses Hectopat Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 757 Makaleler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Rölanti 29 Ekim 2014 #19 @BYKAUX Biraz inceledim evganın 970 serisinde ses sıkıntısı varmış. Herkes şikayetçi bende asus'u beklerim artık.
@BYKAUX Biraz inceledim evganın 970 serisinde ses sıkıntısı varmış. Herkes şikayetçi bende asus'u beklerim artık.
BYKAUX Megapat Katılım 29 Ekim 2014 Mesajlar 49 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tıbbi Satış Mümessili 29 Ekim 2014 #20 Ahmet Gürses dedi: @BYKAUX Biraz inceledim evganın 970 serisinde ses sıkıntısı varmış. Herkes şikayetçi bende asus'u beklerim artık. Genişletmek için tıkla... daha önce vatandan XFX 6950 almıştım kasa titriyordu nerdeyse. o yüzden temkinli davranıyorum.
Ahmet Gürses dedi: @BYKAUX Biraz inceledim evganın 970 serisinde ses sıkıntısı varmış. Herkes şikayetçi bende asus'u beklerim artık. Genişletmek için tıkla... daha önce vatandan XFX 6950 almıştım kasa titriyordu nerdeyse. o yüzden temkinli davranıyorum.