GTX 670 ile GTX 970'i değiştirmeli miyim?

Anakartım MSI diye hemde daha sessiz olur diye MSI düşünüyorum ama ?

GTX 900 serisi çok az güç tükettiğinden fazla ısınmıyor bu yüzden fan devir sayısı düşük, bu nedenle de eski kartlara göre daha sessiz. Sessizlik için marka çok önemli değil.

Arkadaşlar Evga ACX 1.0 modellerinde 3 ısı borusundan sadece iki tanesi GPU'ya temas ettiği için kartı serin tutabilmek için fanlar GPU boşta iken bile nispeten daha yüksek hızda dönüyor, karta yük bindiğinde ise fanlar coşuyor, dolayısı ile gerçekten gürültülü bir kart. ACX 2.0 modelini bulabilirseniz alın, ona sözüm yok. Şurada Evga'ların muadillerine göre ne kadar gürültülü olduğunu görebilirsiniz.

Arkadaşlar Evga ACX 1.0 modellerinde 3 ısı borusundan sadece iki tanesi GPU'ya temas ettiği için kartı serin tutabilmek için fanlar GPU boşta iken bile nispeten daha yüksek hızda dönüyor, karta yük bindiğinde ise fanlar coşuyor, dolayısı ile gerçekten gürültülü bir kart. ACX 2.0 modelini bulabilirseniz alın, ona sözüm yok. Şurada Evga'ların muadillerine göre ne kadar gürültülü olduğunu görebilirsiniz.

Süper bilgi.

Arkadaşlar biraz evvel başka bir konuya aynısını yazdım, tekrar ediyorum:

EVGA GTX 970 serisinde soğutucuda tasarım hatası var. Taban, GPU üzerine hatalı oturuyor. GTX serisinin en iyi modeli MSI. Asus, EVGA ve MSI arasında en iyi soğutuma performansına ve düşük voltajla daha yüksek GPU hızına (OC'de) sadece MSI Gaming çıkıyor. Şu incelemeyi okuyun derim:

favicons
Nvidia GeForce GTX 970 Review Roundup - Overclocking | bit-tech.net

Sorması ayıp 670'in nesi yetmiyor ? 970'e geçmek yerine aynı karttan bulup SLI seçeneğini düşünmelisin bence.

670 SLI ben de düşündüm ama oyun optimizasyonlarında sıkıntı çıkıyor. Hem de iki kartın toplam sesi ciddi rahatsız eder.

Sisteminiz gtx 970 e gayet yetiyor.

Peki hangi oyunları oynuyorsunuz.

Sisteminiz gtx 970 e gayet yetiyor.

Peki hangi oyunları oynuyorsunuz.
Mümkün olduğunca çok oyun oynamaya çalışıyorum dostum. Şimdikileri saymayayım da gelecek oyunlardan AC Unity, Gta V ve Witcher 3 ü kesin alacağım.

Zotac kullanan ve sesini bilen arkadaş var mı ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı