GTX 690 alınır mı ve 400W PSU yeterli mi?

Anladım hocam . Çok sağolun bilgilendirdiğiniz için . Peki bir şey sorucam o.c sistem kullanıyorum xeonlu . Sizce geleceğe de dönük kaç watt psu almam gerekir . Hangi markaları almam gerekir ? Birde 2. el almak sizce ne kadar riskli ?
Ne kadar güç ihtiyacınız var bilmiyorum. Güç kaynağı olarak şunu alabilirsiniz. Bu fiyata alabileceğiniz herhalde en iyi ürünlerden biridir. Güç kaynağı olarak FSP, Cooler Master, Corsair, Seasonic gibi en iyi markalardan şaşmayın. İkinci el güç kaynağı önermem. Çünkü güç kaynakları zaman içinde kullanıldıkça verimliliklerini kaybederler. Üzerinde yazan değerleri veremezler. Aldığınız ikinci el güç kaynağının ne durumda olduğunu kimse bilemez.

Kendim kullanmadım ama forumda çok tavsiye ediliyor bu PSU
Marka olarak Everest, PowerMax, Hiper, GameTech, Frisby gibi bilinmedik markalardan uzak durun. Corsair, FSP, Gigabyte, High Power gibi bilindik markaları seçin.
Ne kadar güç ihtiyacınız var bilmiyorum. Güç kaynağı olarak şunu alabilirsiniz. Bu fiyata alabileceğiniz herhalde en iyi ürünlerden biridir. Güç kaynağı olarak FSP, Cooler Master, Corsair, Seasonic gibi en iyi markalardan şaşmayın. İkinci el güç kaynağı önermem. Çünkü güç kaynakları zaman içinde kullanıldıkça verimliliklerini kaybederler. Üzerinde yazan değerleri veremezler. Aldığınız ikinci el güç kaynağının ne durumda olduğunu kimse bilemez.

Çok sağolun hocam . Para sıkıntımı çözünce bu psuyu alıcam İnşallah .
Zaten 2. el piyasasında fiyatlarda böyle fiyatı da gerçekten çok uygun .

Ben olsam bulaşmam çünkü elektrik faturasının içinden geçiyor adeta. GTX 1050 kullanırken 70 gelen fatura 130-140 oldu. Şuan RX Vega 56 kullanıyorum. SLI bir yapısı olduğu için oyunlarda sıkıntı çıkarabilir sadece tek GPU çalışabilir vs. Ben olsam o fiyata temiz bi GTX 1050, RX 560/460/470 bakarım. Ayrıca baya eski bir kart, eski arabaların sanayiden hiç çıkmaması gibi bir durum yaşayabilirsin SLI ve eski kart çilesi bitmez gibi.

Ben olsam RX 570 falan alırdım. Geçen hafta arkadaşım ikinci el almıştı 450₺ gibi bir fiyata. İyice araştırma yap mutlaka bulursun bir tane. Adam 2011 yılında almış kartı kaç sene geçmiş üzerinden. Ben olsam o topa hiç girmezdim. Hiç belli olmaz eski kart olduğu için bir iki oyun açtıktan sonra GPU lehim çatlaması yüzünden arıza verirse elinde kalır kart. Zaten eski kart olduğu için aşırı derecede ısınır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı