GTX 690 ile James Donkey JD24FG1MS144 monitörde G-SYNC açılır mı?

BahaTekin

Picopat
Selam. Merhabalar.

James Donkey JD24FG1MS144 monitör alacağım.
Özellikleri:
Panel tipi sec VA (by Samsung)
Panel oranı 16:9.
Ekran boyutu 24"
Çözünürlük 1920X1080 / 144Hz.
Konstrat oranı 3000:1(tipik)
Parlaklık 300 cd/m² (tipik)
Renk desteği 16.7 milyon.
Görüş açısı 178°(h) /178°(v) (tipik)
Tepki süresi 1ms.
Piksel aralığı 0.27156mm*0.27156mm.
Giriş birimleri HDMI 1.4, DVI, DP, jack.
Giriş voltajı DC 12V-3A.
Güçon <36W / standby < 0.5W.

Ekran kartım NVIDIA GTX 690.
Professiyonel olarak Valorant oynuyorum. FPS'im bazen drop yiyor ve 144'ün altına düştüğü oluyor. Ekranda yırtılma olsun istemiyorum. Bu monitörde G-Sync açabilir miyim? Cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Monitörü alırken G-Sync yazıyorsa açılır onun dışında açılmaz yanlış ürünü bulmadıysam monitörde FreeSync var G-Sync ile aralarında pek fark yok.

Ekran kartım da biraz eski Paugge V1.2 Vesa DisplayPort Sertifikalı 21.60 Gbps Bandwith Fiyatı bununla bağlayacağım ve sistemim G-Sync açar mı ona göre danışmak istedim. Son senelerde Free Sync'de G-Sync açma muhabbeti ile... (Alacağım monitörde G-Sync yok olarak gösteriyor)

FreeSync monitörünüzde G-Sync’i nasıl açarsınız

• NVIDIA sürücülerinizi en eski Sürüm 417.71 olacak şekilde yükseltin (daha eski sürümler çalışmamaktadır).
FreeSync monitörünüzde nasıl G-sync açabileceğinize dair rehber | AOC Monitors Alıntı aldığım bir makale. Ekran kartımın bu sürümü desteklediğini gösteriyor.

Son düzenleme:

Alacağınız monitörde FreeSync var G-Sync ile aralarında çok fark yok.

Monitör de AMD FreeSync var hocam ben Nvidia ekran kartımda kullanacağım. Sonucun pozitifi önemli benim için...

Monitör de AMD FreeSync var hocam ben NVIDIA ekran kartımda kullanacağım. Sonucun pozitifi önemli benim için...

NVIDIA ekran kartı ya da AMD ekran kartı kullanman sana bir şey kazandırmaz veya kaybettirmez. İkisinde de aynı sonucu alacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…