GTX 750 ekran kartı overclock işlemi sonrası performans değerleri

GT 1030 düşünüyorum(arkadaş 600'e saliyor), yanına da bir i5 3570. güç kaynağını zorlamadan yapılabilecek en iyi yükseltme bu.

GT 1030 düşünüyorum(arkadaş 600'e saliyor), yanına da bir i5 3570. güç kaynağını zorlamadan yapılabilecek en iyi yükseltme bu.
Eeeeh işte GT 1030 hiç sevmem ama 600 TL iyi duruyor.

Benim için gayet güzel bir kart, hem bütçe sıkıntım var hem de güç kaynağını zorlamadan alınacak en iyi kart bu.
GTX 750 ile performansları gayet yakınmış aslında, özellikle de GT 1030 eğer GDDR5 versiyonsa gayet iyi olur 600 TL'ye.

GTX 750 ile performansları gayet yakınmış aslında, özellikle de GT 1030 eğer GDDR5 versiyonsa gayet iyi olur 600 TL'ye.

GDDR5 özen ile bakılmış bir kart hocam, ASUS versiyonu. Güç olarak GTX 750 Ti ile eş diye biliyorum.

GDDR5 özen ile bakılmış bir kart hocam, ASUS versiyonu. Güç olarak GTX 750 Ti ile eş diye biliyorum.
Bazı oyunlarda 750 Ti daha güçlüyken bazılarında ise 1030 daha güçlüymüş, yani dediğiniz gibi birbirlerine yakın ve neredeyse denk ekran kartları. Özellikle de temiz ve ASUS ise ayrıca GDDR5 ise kesinlikle alınır.

Alma kısmını zaman belirleyecek, nasipte varsa.

Elinize sağlık. Benim de hiç o.c tecrübem yok ama özenmedim diyemem. Muhtemelen yaz tatilinde memlekete gittiğimde böyle bir deney yapmak için düşük bütçeli bir sistem toplayacağım işlemci içinde denemek isterim ama hiç basit ve tabiri caizse salağa anlatır gibi anlatan bir rehberle karşılaşmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…