NVIDIA bugün kendi sitesinden indirdim. RX 550 de aynı şekilde kendisinden indirdim. DDU nedir?AMD'den NVIDIA geçerken DDU ile sürücüleri kaldırdın mı?
Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
Ek olarak:
Minidump Dosyalarını Paylaşın
23.06.2025 tarihinde yapılan güncel rehbere aşağıdaki linkten erişebilirsiniz: https://www.technopat.net/sosyal/konu/minidump-nedir-nasil-paylasilir.3817531/ Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran verdiğinde belleğin ufak bir dökümünü barındıran dosyalardır. Bunları analiz ederek mavi...www.technopat.net
NVIDIA bugün kendi sitesinden indirdim. RX550'de aynı şekilde kendisinden indirdim. DDU nedir?
AMD silemem ki. Yüklü değil + takılı değil.Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
Rehberi uygulayın daha sonra sürücüleri tekrar yükleyin.
Eğer yeni bir grafik kartına geçtiysen eskisinin sürücülerini silmeliydin.AMD silemem ki. Yüklü değil + takılı değil.
tamamHocam, sistemde eski sürücü yüklü ise silebilirsin. NVIDIA ve AMD ne varsa silip tekrar yükleyin. DDU rehberi bırakılmış.
Tamam.
DDU inmiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.