X xXslayer Femtopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2022 #1 RAM 6 GB HyperX Ekran kartı GTX 750 Oyunu indirdiğimde oynayabiliyordum fakat ilerleyen bölümlerde oyuna devam et seçeneğine bastığımda beni arka plana atıp küçük siyah ekran veriyor. Bir çözümü var mı acaba?
Oyunu indirdiğimde oynayabiliyordum fakat ilerleyen bölümlerde oyuna devam et seçeneğine bastığımda beni arka plana atıp küçük siyah ekran veriyor. Bir çözümü var mı acaba?
altotziki Hectopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 2.044 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2022 #2 Verdiğim siteden DirectX sürücüsünü kurup dener misin? DirectX Artı 0 Eksi
KS KS X xXslayer Femtopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2022 #3 altotziki dedi: Verdiğim siteden DirectX sürücüsünü kurup dener misin? DirectX Genişletmek için tıkla... İndirip kurdum fakat gene aynı hatayı alıyorum. xXslayer dedi: İndirip kurdum fakat gene aynı hatayı alıyorum. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm galiba bir haritanın bulunmamasından kaynaklanıyormuş. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Şubat 2022 Artı 0 Eksi
altotziki dedi: Verdiğim siteden DirectX sürücüsünü kurup dener misin? DirectX Genişletmek için tıkla... İndirip kurdum fakat gene aynı hatayı alıyorum. xXslayer dedi: İndirip kurdum fakat gene aynı hatayı alıyorum. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm galiba bir haritanın bulunmamasından kaynaklanıyormuş.