nqqk Decapat Katılım 6 Aralık 2018 Mesajlar 242 5 Nisan 2019 #1 Asus P5G41T-M LX anakart, GTX 750Ti ekran kartı, Intel pentium 4 3.00GHz işlemci, 8GB RAM'li bilgisayarım var. Ekran kartı kullanımına bakıyorum %0. Nedeni darboğazdan mı?
Asus P5G41T-M LX anakart, GTX 750Ti ekran kartı, Intel pentium 4 3.00GHz işlemci, 8GB RAM'li bilgisayarım var. Ekran kartı kullanımına bakıyorum %0. Nedeni darboğazdan mı?
F FeLiNa Decapat Katılım 27 Şubat 2019 Mesajlar 74 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2019 #11 Shadow Ryzen dedi: Vallahi alırsınız denemesem kabul edeceğim dediğinizi. Genişletmek için tıkla... Ben de denedim. Yalandan yazmıyorum sonuçta. Artı 0 Eksi
Shadow Ryzen dedi: Vallahi alırsınız denemesem kabul edeceğim dediğinizi. Genişletmek için tıkla... Ben de denedim. Yalandan yazmıyorum sonuçta.
Shadow Ryzen Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 10.188 Makaleler 80 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı Profil Kapağı 1525088093 5 Nisan 2019 #12 FeLiNa dedi: Ben de denedim. Yalandan yazmıyorum sonuçta. Genişletmek için tıkla... Anakarttan anakarta değişiyor demek ki. Artı 0 Eksi
FeLiNa dedi: Ben de denedim. Yalandan yazmıyorum sonuçta. Genişletmek için tıkla... Anakarttan anakarta değişiyor demek ki.
F FeLiNa Decapat Katılım 27 Şubat 2019 Mesajlar 74 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2019 #13 Shadow Ryzen dedi: Anakarttan anakarta değişiyor demek ki. Genişletmek için tıkla... Olabilir Artı 0 Eksi
KS KS nqqk Decapat Katılım 6 Aralık 2018 Mesajlar 242 5 Nisan 2019 #14 Shimada Sensei dedi: Görüntü kablosunu anakarta mı ekran kartına mı taktın? Kullanıma nereden bakıyorsun? Sistem yükte mi boşta mı? Genişletmek için tıkla... Anakartta yeri yok diye biliyorum. Ekran kartına taktım. VGA girişine taktım. Shadow Ryzen dedi: VGA kablosu mu var elinizde? Dönüştürücü alıp öyle takın ekran kartının arkasına. Anakartın arkasına takmayın VGA çıkışı var diye. Ekran kartından yararlanamazsınız. Genişletmek için tıkla... Ekran kartına takılı. Taptic dedi: Sistem boştayken %0 gösterebilir. Hangi uygulama ile ve hangi şartlarda bu değeri aldığınızı belirtmelisiniz. Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinden baktığımda 0 gösteriyor. Windows 10. Artı 0 Eksi
Shimada Sensei dedi: Görüntü kablosunu anakarta mı ekran kartına mı taktın? Kullanıma nereden bakıyorsun? Sistem yükte mi boşta mı? Genişletmek için tıkla... Anakartta yeri yok diye biliyorum. Ekran kartına taktım. VGA girişine taktım. Shadow Ryzen dedi: VGA kablosu mu var elinizde? Dönüştürücü alıp öyle takın ekran kartının arkasına. Anakartın arkasına takmayın VGA çıkışı var diye. Ekran kartından yararlanamazsınız. Genişletmek için tıkla... Ekran kartına takılı. Taptic dedi: Sistem boştayken %0 gösterebilir. Hangi uygulama ile ve hangi şartlarda bu değeri aldığınızı belirtmelisiniz. Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinden baktığımda 0 gösteriyor. Windows 10.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.230 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Nisan 2019 #15 Furmark ile stres testi yap, gözlemle. Artı 0 Eksi
KS KS nqqk Decapat Katılım 6 Aralık 2018 Mesajlar 242 5 Nisan 2019 #16 Shimada Sensei dedi: Furmark ile stres testi yap, gözlemle. Genişletmek için tıkla... Eyw kardeşim adamsın. %99 kullanıyor. Bi sorum daha olucak. Oyun oynarken CPU, GPU, RAM kullanımını gösteren uygulama varmı? Asus GTX 750Ti. Artı 0 Eksi
Shimada Sensei dedi: Furmark ile stres testi yap, gözlemle. Genişletmek için tıkla... Eyw kardeşim adamsın. %99 kullanıyor. Bi sorum daha olucak. Oyun oynarken CPU, GPU, RAM kullanımını gösteren uygulama varmı? Asus GTX 750Ti.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.230 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Nisan 2019 #17 MSI Afterburner gösterir. Ekran kartının veya anakartının MSI olmasına da gerek yok kullanmak için. Artı 0 Eksi
KS KS nqqk Decapat Katılım 6 Aralık 2018 Mesajlar 242 5 Nisan 2019 #18 Shimada Sensei dedi: MSI Afterburner gösterir. Ekran kartının veya anakartının MSI olmasına da gerek yok kullanmak için. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler adamsın. Artı 0 Eksi
Shimada Sensei dedi: MSI Afterburner gösterir. Ekran kartının veya anakartının MSI olmasına da gerek yok kullanmak için. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler adamsın.