GTX 750 Ti 1425 MHz Hızında Kullanmak

Makaleler
2
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Psikolog
Profil Kapağı
1524498912
Arkadaşlar merhaba, MSI GTX 750 Ti ekran kartımı başarılı şekilde 1425 MHz'e overclock ettim. Herhangi bir mavi ekran ya da görüntü bozulması olmadı fakat bu şekilde kullanmak sağlıklı mı? Değilse de performans farkına değer mi? Şimdiden çok teşekkürler.

Kartın ömrü ne kadar ısınırsa o kadar azalir. 5 yıl kullanacagina 3 yıl kullanirsin kartı. Birde kardeşim OC afterburner ile yaptıysanız eğer ayarları banada atabilirmisin.

Hocam bir gün ceza almıştım, şu an bilgisayar başında değilim uzun bir süre de bilgisayarıma geçemeyeceğim fakat; voltajı +23, çekirdek frekansı +220, bellek frekansı +200 yapmış olmam lazım.

Ben frekansları 100 ustune cekmiyorum. Voltajida +5 te. Okadar zorlamadim kartı ama GTA V de kasıyor ama crackte sıkıntı var GPU %60 kullanıyor oyun sadece.

Arkadaşlar merhaba, MSI GTX 750 Ti ekran kartımı başarılı şekilde 1425 MHz'e overclock ettim. Herhangi bir mavi ekran ya da görüntü bozulması olmadı fakat bu şekilde kullanmak sağlıklı mı? Değilse de performans farkına değer mi? Şimdiden çok teşekkürler.
Kartın 10-15 senelik kullanım ömrünü 9-14 seneye düşürür bu yaptığın overclock, o da belki. Hiçbir problem olmadan gönül rahatlığı ile kullanabilirsin.

Çok teşekkürler beyler hepinize :rolleyes:

@darbeeee biraderim buyur. Kartı kullandığım değerler bunlar

Dosya Ekleri

• 123.jpg
    123.jpg
    85,3 KB · Görüntüleme: 320
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı