GTX 750 Ti 2 GB ve Q9400 performansı

şu anki kullandıgım psu kurtarırmı peki yukarda attım fotoyu
PSU sıkıntı çıkaracaktır R7 370 için. GTX 750 Ti ise ucu ucuna yetebilir. Ben sizin yerinizde olsam bir de PSU alırdım, işimi garantiye alırdım. 12 V kanalından 250 Watt veriyor ise 750 Ti için yeterlidir.

750 Ti alırsanız ve RAM miktarını 8 GB yaparsanız 1920x1080 PUBG bile oynarsınız.
Evet hatta ben RX 460 bulabilirseniz onu takmanızı öneririm.
İşlemciyle ters düşmez onu merak etme ama güç kaynağının 80+ sertifikası yoksa sorun çıkabilir.
Bana kalırsa önce RAM ve ekran kartını alın deneyin eğer açılmazsa 350-400W gücünde bir PSU alabilirsiniz.
O işlemciye alınabilecek ideal 3 kart var. GTX 750 Ti, R7 370 veya GT 1030. CSGO veya LOL gibi oyunlar oynayacaksan RAM'i elleme derim, seni idare eder o düzey oyunlar için.
Ben senin yerinde olsam R7 370 alırdım o fiyata.
PSU sıkıntı çıkaracaktır R7 370 için. GTX 750 Ti ise ucu ucuna yetebilir. Ben sizin yerinizde olsam bir de PSU alırdım, işimi garantiye alırdım. 12 V kanalından 250 Watt veriyor ise 750 Ti için yeterlidir.
Bizzat edindiğim büyük eziyetli bir tecrübeye dayanarak yazıyorum.
750TI Q9550 ile bile darboğaz yapıyor (Kimse bana YouTube daki videoların linkini atıp savunmaya çalışmasın). O test videolarında hiçbiri GTA 5 de kalabalık alanlardan hızla geçmiyor, Battlefield multiplayer de 64 kişilik oyunlarda savaşın ortasına atlamıyor nedense! Çünkü buram buram darboğaz oluyor!
CSGO da sorun yaşamadığıma cidden çok sevinmiştim. Sadece CSGO oyniyacaksan al. Fakat o kartla sadece CSGO oynayarak duramazsın. Onun yerine al bir R7 250, yeter sana.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı