GTX 750 TI 2GB O.C. Hala Alinir mi ?

Roherty

Hectopat
Katılım
30 Ağustos 2014
Mesajlar
367
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Universite sinavlarindan sonra 2 bin TL'ye sistem toplamayi dusunuyorum. Monitör dahil bir sistem topladim Sinerji den. i3 4170 islemci , GTX 750 TI, 8GB Ram , H81M-Plus anakart ve 1TB Hdd, 500w Zalman Kasa ve yaninda da 21.5" Viewsonic monitor 2.090 TL tuttu.

Piyasadaki bütün oyunlari High - Ultra oynamayi amacliyorum. Bunun yaninda 2-3 yil da gelecek oyunlarda ayar kismadan oynayabilsem yeterli. Sizce 2090 TL bu zamanda bu sisteme verilir mi?

Cevap gelmeden 3. sayfaya düştü konu. :(
 
750ti piyasadaki tüm oyunları yüksek ayarda açmaz, açamaz. Ancak ucuz bir kart seçimi için hala en iyilerden. Seçiminizi, bütçenize göre değerlendirmelisiniz.
 
750ti piyasadaki tüm oyunları yüksek ayarda açmaz, açamaz. Ancak ucuz bir kart seçimi için hala en iyilerden. Seçiminizi, bütçenize göre değerlendirmelisiniz.

Santiago Santiago.
Burak GÖK

Birisi yabancı diğeri Türk olmak üzere yukarıda benim topladığım sistem ile oynanış videolarını yayınlamış arkadaşlar. Oradaki videoların tümünde ayarları ultraya almış ve 30 FPS'nin altına düşmeden hepsini oynayabiliyor. İnsanları yanıltmak için bu tür videolar çekeceklerini zannetmiyorum. Eğer bir yanlışlık yoksa bu kalite bana yeterli olur.
 
O sistem her oyunu ultrada oynatmaz.

Peki ekran kartını R9 380 yapsam yanına darboğaz yapmayacak şekilde en performanslı ve ucuz hangi işlemciyi alabilirim ?

R9 380 ve Fx 6300 6350 vb. olabilir mi mesela ? Darboğaz yapar mı ?

O sistem her oyunu Ultra ayarlarda oynatsaydı bizim bir sisteme 3000-4000 TL vermemiz gereksiz olurdu. Onlar sadece 1-2 ayarı Ultra'ya almışlardır. Dikkatli izle.

Defalarca izledim kardeşim bütün ayarları Ultra ve High yaparak oynuyorlar inceleyebilirsin. Bazı oyunlarda Anti-Aliasing ayarını kısıyorlar ama.
 
Hangi oyunlardan bahsediyorsun? CS:GO, BF3 gibi oyunlarda bu ayarlarda oynayabilirsin ama GTA 5 gibi oyunları High ayarlarda oynayabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.


Bunu incele mesela. Dedikleriniz doğruysa bu adamlar insanları yanlış yönlendiriyor.
 
Kardeşim ama sen sadece GTA 5'i referans gösterip tüm oyunları ultra oynamak istediğini söylüyorsun. Gta 5 zaten mükemmel optimizasyonuyla bilinen bir oyun, ultrada oynaman normal, bende 6 senelik sistem var R7 240'la bile 22 FPS'de oynuyorum GTA 5'i. Shadow of Mordor'u ultrada denesinler sıkıyorsa bir de :D
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı