Hakan1296 Hectopat Katılım 14 Ocak 2015 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2015 #1 İşlemci : İntel Pentium (R) Dual-Core 2.5GHz Anakart : ECS G31T-M7 Ram : 2gb (ddr2 bu arada) Güç kaynağı :300watt Bu sisteme aşağıdaki ekran kartını takmak istiyorum. www.vatanbilgisayar.com: Asus STRIX GTX750 Ti OC GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar Güç kaynağına yetmezse bu ekran kartı daha az güç tüketiyor diye biliyorum:www.vatanbilgisayar.com: Msi Gtx750Ti Twin Frozr Gaming Gddr5 2Gb 128Bit Nvidia Geforce Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar Güç kaynağını fotoğrafı: Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Nisan 2015
İşlemci : İntel Pentium (R) Dual-Core 2.5GHz Anakart : ECS G31T-M7 Ram : 2gb (ddr2 bu arada) Güç kaynağı :300watt Bu sisteme aşağıdaki ekran kartını takmak istiyorum. www.vatanbilgisayar.com: Asus STRIX GTX750 Ti OC GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar Güç kaynağına yetmezse bu ekran kartı daha az güç tüketiyor diye biliyorum:www.vatanbilgisayar.com: Msi Gtx750Ti Twin Frozr Gaming Gddr5 2Gb 128Bit Nvidia Geforce Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar Güç kaynağını fotoğrafı: Şimdiden teşekkürler.
Ajusshi Kilopat Katılım 29 Mayıs 2014 Mesajlar 619 Makaleler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2015 #2 Uzun bir ceza aralığından sonra ilk cevabım MSI Türkiye - Bilgisayar, Dizüstü, Notebook, Masaüstü, Anakart, Ekran Kartı ve dahası... böyle bir uygulama geliştirmiş MSİ kullana bilirsin. Bildiğim kadarıyla 65 Watt Güç tüketiyor. STRİX
Uzun bir ceza aralığından sonra ilk cevabım MSI Türkiye - Bilgisayar, Dizüstü, Notebook, Masaüstü, Anakart, Ekran Kartı ve dahası... böyle bir uygulama geliştirmiş MSİ kullana bilirsin. Bildiğim kadarıyla 65 Watt Güç tüketiyor. STRİX
CapsOt Hectopat Katılım 19 Ocak 2015 Mesajlar 360 Yer Sivas Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2015 #3 Yeterlidir. Ama güç kaynağı sanırım eski o yüzden fazla güvenme en kısa zamanda yenisi almaya bak.
Hakan1296 Hectopat Katılım 14 Ocak 2015 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2015 #4 Ajusshi dedi: Uzun bir ceza aralığından sonra ilk cevabım MSI Türkiye - Bilgisayar, Dizüstü, Notebook, Masaüstü, Anakart, Ekran Kartı ve dahası... böyle bir uygulama geliştirmiş MSİ kullana bilirsin. Bildiğim kadarıyla 65 Watt Güç tüketiyor. STRİX Genişletmek için tıkla... Asus modelini almam mümkün mü ? Güç kaynağı hesaplama şeyinde Express kartını neye göre seçeceğim? İlgilendiğiniz için teşekkürler.
Ajusshi dedi: Uzun bir ceza aralığından sonra ilk cevabım MSI Türkiye - Bilgisayar, Dizüstü, Notebook, Masaüstü, Anakart, Ekran Kartı ve dahası... böyle bir uygulama geliştirmiş MSİ kullana bilirsin. Bildiğim kadarıyla 65 Watt Güç tüketiyor. STRİX Genişletmek için tıkla... Asus modelini almam mümkün mü ? Güç kaynağı hesaplama şeyinde Express kartını neye göre seçeceğim? İlgilendiğiniz için teşekkürler.
Ajusshi Kilopat Katılım 29 Mayıs 2014 Mesajlar 619 Makaleler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2015 #5 Hakan1296 dedi: Asus modelini almam mümkün mü ? Genişletmek için tıkla... Tabii ki de. Hakan1296 dedi: Asus modelini almam mümkün mü ? Güç kaynağı hesaplama şeyinde Express kartını neye göre seçeceğim? İlgilendiğiniz için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... @Hakan1296 Seni yanlış bilgilendirmek istemem ancak benim yaptığım hesaba göre yetmiyecek gibi görünüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Nisan 2015
Hakan1296 dedi: Asus modelini almam mümkün mü ? Genişletmek için tıkla... Tabii ki de. Hakan1296 dedi: Asus modelini almam mümkün mü ? Güç kaynağı hesaplama şeyinde Express kartını neye göre seçeceğim? İlgilendiğiniz için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... @Hakan1296 Seni yanlış bilgilendirmek istemem ancak benim yaptığım hesaba göre yetmiyecek gibi görünüyor.
Halil İbrahim Altay Hectopat Katılım 26 Ocak 2015 Mesajlar 706 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2015 #6 @Ajusshi 'PCI Express Kartı' başlığı altında bulunanlar ekran kartı haricindeki bileşenler. Bir yanlışlık var. Asıl meseleye gelirsek bence yeterli olur ama sağlıklı olmaz. İdareten kullanılabilir diye düşünüyorum.
@Ajusshi 'PCI Express Kartı' başlığı altında bulunanlar ekran kartı haricindeki bileşenler. Bir yanlışlık var. Asıl meseleye gelirsek bence yeterli olur ama sağlıklı olmaz. İdareten kullanılabilir diye düşünüyorum.
Ajusshi Kilopat Katılım 29 Mayıs 2014 Mesajlar 619 Makaleler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2015 #7 Halil İbrahim Altay dedi: @Ajusshi 'PCI Express Kartı' başlığı altında bulunanlar ekran kartı haricindeki bileşenler. Bir yanlışlık var. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi bildiğim kadarıyla cevabımı verdim. gördüğümü yazdım
Halil İbrahim Altay dedi: @Ajusshi 'PCI Express Kartı' başlığı altında bulunanlar ekran kartı haricindeki bileşenler. Bir yanlışlık var. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi bildiğim kadarıyla cevabımı verdim. gördüğümü yazdım
Hakan1296 Hectopat Katılım 14 Ocak 2015 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2015 #8 İlgilendiğiniz için teşekkürler. Kesin bilgi verirseniz daha iyi olur. Bu güç kaynağıyla ekran kartını kullanırsam ne kadar süre içinde güç kaynağımı değiştirmemi önerirsiniz? Güç kaynağı alırsam hangi markaya yönelmeliyim? Halil İbrahim Altay dedi: @Ajusshi 'PCI Express Kartı' başlığı altında bulunanlar ekran kartı haricindeki bileşenler. Bir yanlışlık var. Asıl meseleye gelirsek bence yeterli olur ama sağlıklı olmaz. İdareten kullanılabilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bu güç kaynağıyla ekran kartını kullanırsam ne kadar süre içinde güç kaynağımı değiştirmemi önerirsiniz?
İlgilendiğiniz için teşekkürler. Kesin bilgi verirseniz daha iyi olur. Bu güç kaynağıyla ekran kartını kullanırsam ne kadar süre içinde güç kaynağımı değiştirmemi önerirsiniz? Güç kaynağı alırsam hangi markaya yönelmeliyim? Halil İbrahim Altay dedi: @Ajusshi 'PCI Express Kartı' başlığı altında bulunanlar ekran kartı haricindeki bileşenler. Bir yanlışlık var. Asıl meseleye gelirsek bence yeterli olur ama sağlıklı olmaz. İdareten kullanılabilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bu güç kaynağıyla ekran kartını kullanırsam ne kadar süre içinde güç kaynağımı değiştirmemi önerirsiniz?
Halil İbrahim Altay Hectopat Katılım 26 Ocak 2015 Mesajlar 706 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2015 #9 Ne kadar kısa sürede değişirse o kadar sağlıklı olur. 6 ay da olabilir 1 ay da olabilir 10 gün de olabilir bu size kalmış.
Ne kadar kısa sürede değişirse o kadar sağlıklı olur. 6 ay da olabilir 1 ay da olabilir 10 gün de olabilir bu size kalmış.
Hakan1296 Hectopat Katılım 14 Ocak 2015 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2015 #10 Halil İbrahim Altay dedi: Ne kadar kısa sürede değişirse o kadar sağlıklı olur. 6 ay da olabilir 1 ay da olabilir 10 gün de olabilir bu size kalmış. Genişletmek için tıkla... Peki 300watt güç kaynağı aşağıdaki eklemeler için yeterlimi? ÜrünBirim FiyatMiktarSil Asus H81M-D/DDR3 1600MHz S+V+GL+16X 1150p149,91 TL133,48 TL Asus VGA R7250 1 GB 128Bit GDDR5 16X257,74 TL235,75 TL HI-LEVEL 4 GB 1600 MHz DDR3 RAM (Soğutuculu)84,16 TL73,05 TL [TBODY] [/TBODY] [TBODY] [/TBODY] Ara Toplam442,28 TLToplam KDV79,61 TLSepet Toplam Fiyatı521,89 TL [TBODY] [/TBODY]Not:RAM markasını tavsiye etmiyorlar.Hangi marka RAM almalıyım?
Halil İbrahim Altay dedi: Ne kadar kısa sürede değişirse o kadar sağlıklı olur. 6 ay da olabilir 1 ay da olabilir 10 gün de olabilir bu size kalmış. Genişletmek için tıkla... Peki 300watt güç kaynağı aşağıdaki eklemeler için yeterlimi? ÜrünBirim FiyatMiktarSil Asus H81M-D/DDR3 1600MHz S+V+GL+16X 1150p149,91 TL133,48 TL Asus VGA R7250 1 GB 128Bit GDDR5 16X257,74 TL235,75 TL HI-LEVEL 4 GB 1600 MHz DDR3 RAM (Soğutuculu)84,16 TL73,05 TL [TBODY] [/TBODY] [TBODY] [/TBODY] Ara Toplam442,28 TLToplam KDV79,61 TLSepet Toplam Fiyatı521,89 TL [TBODY] [/TBODY]Not:RAM markasını tavsiye etmiyorlar.Hangi marka RAM almalıyım?